Witcher 3:n laajennusten lupaillaan olevan mittavia

Kirjoittanut: Livegamers

13.07.2015

Puolalainen pelistudio CD Projekt Red kertoo kahden tulevan The Witcher 3: Wild Hunt -laajennuksen vastaavan laajuudeltaan Witcher 2:n kokonaispituutta. Pelin ohjaaja Konrad Tomaszkiewicz kertoi laajennuksista Eurogamerille.
”Laajennukset ovat isoja. Yhteensä ne ovat pituudeltaan noin Witcher 2:n luokkaa. Ne sijoittuvat omiin paikkoihinsa pelin maailmassa ja sisältävät eri hahmoja, eri tarinoita, eri esineitä, välivideoita ja muuta”.

Pelin ensimmäinen, lokakuussa saapuva, Heart of Stone -laajennus on kokoluokaltaan kymmenisen tuntia pitkä. 2016 ensimmäisellä neljänneksellä saapuva Blood & Wine on puolestaan pituudeltaan noin 20 tuntia Tomaszkiewiczin mukaan. Hän tosin huomauttaa, että laajennus tulee vielä kasvamaan arvioidusta.

Witcherin laajennukset syntyvät emopelistä poiketen Krakovassa, jonne CD Projekt Red perusti 2013 pienen studion. Tomaszkiewiczin mukaan päästudio tukee Krakovan studiota laajennusten syntymisessä. Niitä on työstetty jo jonkin aikaa, mutta hän painottaa, ettei kyse ole emopelistä karsitusta sisällöstä.

Pelin ensimmäinen maksullinen laajentuminen sijoittuu lähelle emopelissä nähtyä Novigradia. Toinen laajentuminen vie pelaajat uudelle alueelle, kun kirjoista tuttu Toussaint esitellään pelissä. Toussaint on alueena täysin uusi ja se sisältää muun muassa uusia mörköjä, hahmoja ja uuden juonen.

Ramtoi arvosteli The Witcher 3: Wild Huntin, lue arvostelu kokonaisuudessaan täällä.