Witcher-kehittäjä haluaa ilmaisista laajennuksista normin

Kirjoittanut: Livegamers

20.08.2015

Roolipeli The Witcher 3: Wild Hunt sai aiemmin tällä viikolla viikon ilmaisena lisäsisältönä New Game Plus -pelimuodon. Kyseessä oli samalla pelin viimeinen ilmainen lisäsisältö, jota peliin on paria poikkeusta lukuunottamatta viikoittain julkaistu sen julkaisusta lähtien.
Kuudentoista ilmaisen lisäsisältöjulkaisun jälkeen puolalaisen CD Projekt Redin toimitusjohtaja Marcin Iwinski kertoo, että studio toivoisi muidenkin pelikehittäjien seuraavan heidän esimerkkiään ilmaisen lisäsisällön suhteen. Hänen mukaansa ilmaisen lisäsisällön pitäisi pelialalla olla sääntö eikä poikkeus.

”Haluaisin kovasti, että siitä tulisi alan standardi satunnaisten poikkeusten sijaan. Toivon, että The Witcher 3: Wild Hunt on näyttänyt hyvää esimerkkiä tässä”, Iwinski kertoo.

”Haluan kiittää kaikkia pelaajia, jotka pelasivat peliämme ja antoivat näille lisäsisällöille mahdollisuuden. Mikään ei tee pelikehittäjää iloisemmaksi, kuin heidän tekemästään sisällöstä nauttivat pelaajat”, hän jatkoi.

Ilmaisen lisäsisällön lisäksi puolalaisella CD Projekt Redillä on suunnitelmat valmiina myös maksullisen lisäsisällön suhteen. Studiolta ei maksullisten lisäsisältöjen suhteen ainakaan kunnianhimoa puutu.