Worms 4: Mayhem tulossa Xboxille

Kirjoittanut: Livegamers

13.01.2005

Englantilainen julkaisija Codemasters ilmoitti tänään, että he ovat varmistaneet julkaisuoikeuden Team 17 kehittämään Worms 4: Mayhem -peliin. Sen on ilmoitettu ilmestyvän Xboxille, PC:lle ja PS2:lle tämän vuoden puolivälin tienoilla.
Worms 4 jatkaa edeltäjänsä, eli Worms 3D:n jalanjäljissä kolmiulotteisella maailmallaan. Edellisen osan lukuisat kameraongelmat ovat kuitenkin Team 17 edustajan mukaan menneisyyttä, sillä pelimoottori on lähes täysin uusittu. Peliin on myös lisätty mahdollisuus suunnitella omia aseita ja kustomoida omia matoja – tietysti uusien pelikarttojen ja valmiiden humorististen aseiden lisäksi. Uudet välineet, kuten Sentry Gun ja Poison Arrow lisäävät pelinkehittäjien mukaan taktisia elementtejä peliin. Pelin tehtävät ovat myös muuttuneet taktisempaan suuntaan, sillä tällä kertaa ainoana tehtävänä ei olekaan välttämättä vastustajan eliminointi, vaan välillä tehtäväksi saattaa tulla jonkin tietyn esineen noutaminen.

Worms 4: Mayhem tulee pelinkehittäjän mukaan sisältämään moninpelituen, joskin mahdollisesta Live-tuesta ei ole vielä tullut varmistusta. Tämän hetkisten tietojen mukaan moninpeli tulisi sisältämään noin 45 erilaista karttaa. Pelaajamääristä ei ole vielä tietoa.