Worms-pelipaketti ensi viikolla

Kirjoittanut: Livegamers

28.09.2012

Kolme Worms-peliä sisältävä Worms Collection julkaistaan 5. lokakuuta.
Worms-pelisarja sai alkunsa 1990-luvun puolivälissä, kun pelistudio Team17 loihti hauskoista ja persoonallisista kastemadoista kokonaisen armeijakatraan. Pienet pinkit matoset tarttuivat milloin mihinkin aseeseen vihollisjoukkoja vastaan sotien. Aseina nähtiin kaikenlaista, aina pistoolista haulikkoon, kranaateista sinkoihin, jopa lentäviin lampaisiin asti.

Vuonna 2007 ilmestyi alkuperäisen Worms-pelin uusittu versio Xbox Live Arcade -palveluun Xbox 360 -pelikonsolille. Paria vuotta myöhemmin peli julkaistiin myös Playstation Networkissa Playstation 3 -pelikonsolille ladattavaksi. Tätä seurasi vuosina 2009 ja 2010 julkaistu jatko-osa Worms 2: Armageddon. Viimeisimpänä ilmestyi syksyllä 2011 ja alkuvuodesta 2012 julkaistu Worms: Ultimate Mayhem – niin ikään edellä mainituille pelikonsoleille.

Worms Collection kattaa nämä kaikki kolme täysveristä pelikokonaisuutta ja yhteensä kuusi lisäosapakettia samoissa kansissa. Aiemmin nämä lisäosat ovat olleet erikseen ladattavissa olevia pelilaajennuksia.

Pelien matosoturit sotivat mielikuvituksellisissa maailmoissa, jotka koostuvat useista erilaisista teemoista. Kumpareiset ja mäkiset maastot sisältävät toisinaan myös luolia ja vettä, jotka vaikuttavat taktisiin päätöksiin aina liikkumisesta asevalintoihin asti.

Worms Collection tarjoaa pelattavaa sekä verkossa että saman pelikonsolin ääressä. Peliä voidaan pelata yksin tai jopa neljän pelaajan kesken yhtäaikaisesti. Mukana on myös verkossa olevat leaderboard-listat sekä täysin uudet graafiset kenttäteemat koettavaksi.

Worms Collection julkaistaan Suomessa 5.10. Playstation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 32,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron. Lisätietoa voi katsoa osoitteesta www.panvision.com/pelit.

Lähde: Lehdistötiedote