X05: The Outfit -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

05.10.2005

THQ kertoi eilen X05-messujen alkutaipaleella uutta tietoa The Outfit -pelistään. Outfit on kolmannesta persoonasta kuvattu toimintapeli, joka sijoittuu toiseen maailmansotaan. Peli on kehitteillä Xbox 360:lle.
Pelaaja valitsee yhden kolmesta erilaisesta ryhmänjohtajasta, joista jokaisella on erilaiset taktiikat ja vahvuudet. Itse ryhmää ohjastaa tekoäly, mutta pelaaja voi tietysti myös antaa käskyjä heille. Pelissä on myös täydellisesti tuhoutuvat ympäristöt.

Aseistusta Outfitista löytyy aina konekivääreistä sinkoihin ja tankkeihin. Aseita ja ajoneuvoja voi kutsua Mercenaries-tyylisellä Destruction On Demand -toiminnolla, jossa käytetään tehtävien suorittamisesta ansaittuja pisteitä esimerkiksi tankkien ja muiden ajoneuvojen tilaamiseen ilmakuljetuksella.

The Outfit tukee myös Liveä ja jaetun ruudun moninpeliä. Livessä ja jaetulta ruudulta voi pelata tiimimuotoista versus-pelimuotoa 8 pelaajan kesken. Yhteistyöpelimuotoa (co-op) voi niin ikään pelata Liven ja jaetun ruudun kautta kaksi henkilöä. Co-opina voi pelata yksinpelitehtävät lävitse.

The Outfit tukee 16:9-kuvasuhdetta, 5.1-ääniä ja 720p HD-resoluutiota. Pelin on ilmoitettu ilmestyvän tänä vuonna.

Alla olevasta linkistä pääsee pelin kotisivuille, joilta löytyy kuvia ja traileri.