X06: Marvel Universe Online – Lisätietoa

Kirjoittanut: Livegamers

28.09.2006

Microsoft julkisti eilen Marvel Universe Online -massiivimoninpelin Xbox 360:lle ja PC:lle. Peli perustuu nimensä mukaisesti Marvel-sarjakuvien sankareihin, pahiksiin ja koko maailmaan. Peli tulee yhdistämään Windows Vista- ja Xbox 360 -serverit Live Anywheren kautta, eli pelaajat pelaavat peliä samoilla palvelimilla.
Erikoista tilanteessa on, että peliä kehittää Cryptic Studios, joka on vääntänyt kättä Marvelin kanssa oikeussaleissa asti supersankareiden ja heidän vihollisiensa ominaisuuksien käyttämisestä peleissä, kuten City of Heroes ja City of Villains. Marvel Universe Online tulee sisältämään kaikki suosituimmat sankarit ja heidän vihollisensa ja pelissä pyritään luomaan Marvel-maailman uniikki tunnelma esikuvilleen uskollisena.

David Maisel, Marvel Entertainmentin varapuheenjohtaja totesi: ”Marvelin jättimäinen fanikunta on odottanut innoissaan lisätietoa seuraavasta massiivimoninpelistämme. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet erinomaisen kehittäjän, kuten Cryptic Studios kehittämään peliämme. Crypticillä on takanaan erittäin hyvää menestystä online-pelimaailmassa. Marvel, Microsoft ja Cryptic ovat sitoutuneet kehittämään merkkiteoksen Marvel-universumiin pohjautuvissa peleissä.”

Pelin julkaisuajankohtaa ei kerrottu. Pelin trailerin voi ladata Crypticin kotisivuilta.