Xbox 360 huhuja ja uusi logo

Kirjoittanut: Livegamers

24.04.2005

Päivitetty Xbox 360:n virallinen logo on nähnyt päivänvalon ja se näkyy ohessa. Logo ei ole Microsoftin julkistama, vaan sekin on itse konsolin kuvien ohella ”vuotanut” nettiin.
IGN.com arvailee Off The Record -artikkelissaan Xbox 360:n tulevia pelejä, joista Perfect Dark Zero julkaistaan todennäköisesti samaan aikaan Xbox 360:n kanssa (katso uutinen alla).

Konsolille on kehitteillä muutama ajopeli, joista voisi mainita Project Gotham Racing 3:n, EA:n Need For Speed Underground 3 sekä Atarin Test Driven uusin osa. Lisäksi ainakin Burnout-sarja saa jatkoa ja Namcolta sekä toiselta japanilaiselta studiolta on tulossa luultavimmin uudet ajopelit. Näemmekö näistä kuudesta pelistä jonkun Xbox 360:n julkaisupelinä?

Microsoft tuo IGN:n mukaan konsolin julkaisuhetkellä markkinoille ainakin 15, tai jopa 20 peliä ja siitä muutaman viikon aikana vielä 20 peliä lisää. Näyttää Microsoftin oppineen läksynsä tuoden markkinoille heti tarpeeksi pelinimikkeitä.

Halo 2.5 kummittelee yhä vaikka kesällä julkaistaan Multiplayer Map Pack-DVD. Uusimpien vahvistamattomien huhujen mukaan sen odotetaan saapuvan konsolin julkaisuhetkellä markkinoille. Vielä ei ole tietoa, miten Microsoft saisi kuluttajat ostamaan Halo 2.5:n, mutta se tulee sisältämään ainakin HD- ja laajakuva -tuen.