Xbox 360 langaton Bluetooth-mikki ja kaukosäädin

Kirjoittanut: Livegamers

27.07.2011

Major Nelson ilmoittaa blogissaan tulevasta langattomasta kuulokemikrofonista, jossa on Bluetooth-ominaisuus ja uudesta Xbox 360 Media Remote -kaukosäätimestä.
Ensi talvena julkaistava Bluetoothilla varustettu langaton kuulokemikrofoni vastaanottaa niin Xbox 360:n lähettämät radioaallot kuin Bluetooth-laitteiden, kuten esimerkiksi PC:n ja matkapuhelimen Bluetooth-signaalit. Kuulokemikrofoni kustantaa Yhdysvalloissa noin 60 taalaa, ja se julkaistaan maailmanlaajuisesti marraskuussa. Alla lyhyehkö esittelyvideo laitteesta.

Uudessa Xbox 360 Media Remote -kaukosäätimessä on play/pause, eteen- ja taaksepäinkelaus, pikakelaukset sekä valintanapit DVD:n, CD:n ja striimin katsomiseen. Kaukosäätimestä voi myös laittaa TV:n päälle/pois päältä, säätää äänenvoimakkuutta ja hiljentää äänen kokonaan. Navigointi sujuu säätimien perinteisten nappuloiden lisäksi myös A-, B-, X-, ja Y-painikkeiden avulla. Lisäksi Xbox 360 Media Remote -kaukosäätimessä on kontrolli Xbox 360:n Live TV:tä varten. Suomessa tosin tätä ominaisuutta ei vielä pääse hyödyntämään. Uusi kapula ilmestyy globaalisti kauppojen hyllyille marraskuussa. Yhdysvalloissa hinta on 20 dollarin luokkaa.