Xbox 360 Modern Warfare 3 -keräilyversio julki

Kirjoittanut: Livegamers

03.09.2011

Major Nelson julkaisi Xbox 360 Modern Warfare 3 -keräilyversion tiedot.
Marraskuun 8. päivä myyntiin tuleva Modern Warfare 3 -aiheinen Xbox 360 -konsolipaketti sisältää kustomoidun konsolin, kaksi kustomoitua langatonta ohjainta, 320 gigatavun kovalevyn, Modern Warfare 3 -pelin ja kustomoidut ääniefektit, jotka kuuluvat, kun konsoli sammutetaan ja laitetaan päälle sekä levykelkkaa avattaessa ja sulkiessa. Mukana tulee myös kuukauden Xbox Live -aika ja eksklusiivisia avatar-tavaroita. Konsolin myyntihinta on 399 taalaa Yhdysvalloissa.

Kauppojen hyllyille ilmestyy lokakuun 11. päivä 70 dollarin hintainen Modern Warfare 3 -teemaan sopiva langaton Bluetooth-mikrofoni, joka vastaanottaa niin Xbox 360:n lähettämät radioaallot kuin Bluetooth-laitteiden, kuten esimerkiksi PC:n ja matkapuhelimen Bluetooth-signaalit. Mikrofonin ostajat saavat koodin, jolla voi ladata eksklusiivista lisäsisältöä.

Modern Warfare 3 -ohjainta myydään 11. lokakuuta alkaen erikseen 60 dollarin hinnalla ja sen mukana saa myös koodin, jolla voi avata eksklusiivista sisältöä. Ohjaimessa on muunneltava ristiohjain, jota voi pyörittää pelaajan omien mieltymysten mukaan.

Lisää kuvia konsolipaketista voi katsella täältä.