Xbox 360 päivittyy tänään – pieni viivästys viime metreillä

Kirjoittanut: Livegamers

06.12.2011

Xbox 360:n on tarkoitus päivittyä tänään. Larry ”Major Nelson” Hryb kertoi kuitenkin twiitissään, että päivitys ”myöhästyy hieman” ja päivitystä tilanteeseen annetaan heti kun on uutta tietoa.
Maailmanlaajuisesti Xbox on lyöttäytynyt yhteen yli 40 suurimman TV & viihdejätin kanssa tuodakseen uusimmat televisio-, peli-, elokuva-, musiikki- ja urheilukokemukset Xbox 360:n kautta olohuoneeseen.

Suomessa päivitys sisältää uudelleen suunnitellun ja Kinectiä tukevan Metro-käyttöliittymän, palveluun säännöllisesti lisättäviä sovelluksia, sekä Bing-hakuohjelman helpottamaan pelien ja viihteen löytämistä. Käyttäjät voivat lisäksi tallentaa pelinsä ja pelaajaprofiilinsa pilvipalveluun, lähettää pelisignaaleja ystäville ja jakaa Facebookissa tekemisiään entistä helpommin ja enemmän. Konsolin perheasetukset päivitetään myös vastaamaan uusia ominaisuuksia, jotta sisältö sopii kaikille konsolia käyttäville perheenjäsenille.

Lisäksi Windows Phone -puhelimille saapuu maksuton Xbox Companion –sovellus, joka yhdistää puhelimen ja Xboxin olohuoneessa. Sovelluksella voi etsiä pelejä, elokuvia, tv-ohjelmia ja musiikkia, ja se kertoo lisätietoa haluamastasi viihteestä, ystävien aktiviteeteista ja saavutuksista. Sovelluksella voi myös aloittaa elokuvan, pelin tai sovelluksen, sekä ohjata elokuvia ja musiikkia.

XboxSearch

Lähde: Lehdistötiedote