Xbox 360 -syyspäivityksessä ongelmia

Kirjoittanut: Livegamers

04.12.2007

Microsoft on julkaissut tänään vuosittaisen Xbox 360 -syyspäivityksen, jonka sisällöstä uutisoimme eilen. Päivitys ei kuitenkaan ole tällä kertaa toiminut aivan moitteitta. Microsoft on kertonut eräästä ongelmasta Live ID:n vaihdoksessa.
Kyseinen ongelma Live ID:n vaihdoksessa koskee Xbox.com-foorumien tietoja. Kyseisen foorumin käyttäjiä kehotetaan olemaan vaihtamatta Live ID:tään, sillä se aiheuttaa foorumilla lähetettyjen viestien muuttumisen anonyymeiksi, Community User Levelin nollautumisen sekä ikonien menettämisen. Microsoft työstää jo korjausta kyseiseen ongelmaan, ja ilmoittaa mitä pikimmiten kun se on korjattu.

Jotkin käyttäjät ovat myös raportoineet Xbox.com-foorumeilla konsolinsa rikkoutuneen päivityksen ohessa. Foorumiviestien mukaan käyttäjät ovat päivittäneet konsolinsa normaalisti, jonka jälkeen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä konsolin etupaneeliin on ilmestynyt kolme punaista valoa ilmoittamaan sisäisestä laiteviasta. Microsoft ei ole vielä kommentoinut kyseistä huhua.