Xbox 360:lle saapui jälleen kaksi uutta sovellusta

Kirjoittanut: Livegamers

19.12.2012

Xbox 360 -peli ja viihdejärjestelmälle saapui Suomeen kaksi uutta viihdesovellusta.
Viaplay

Viaplay-sovellus tarjoaa sekoituksen televisio-ohjelmia ja tilattavaa sisältöä kuten elokuvia, lapsille tarkoitettua sisältöä ja urheilua. Käyttäjät voivat katsella urheilusisältöä, kuten tärkeitä kansainvälisiä tapahtumia.

Crunchyroll

Katso itämaiset suosikki anime- ja draamasarjat HD-tarkkuudella Xbox 360:n kautta. Katsottavanasi on sarjoja kuten Bleach, Naruto Shippuden, Hunter x Hunter, Sword Art Online, Coffee Prince ja Boys Over Flowers sekä yli 20 000 episodia käännettyä animea, korealaista draamaa ja live-action -ohjelmia, jopa Kinect-tuen kera. Kinect-toiminnot ovat käytettävissä tietyn Xbox Liven sisällön kanssa, ja ne vaihtelevat ominaisuuden ja maan mukaan. Lisätietoja ja saatavuustiedot voi katsoa osoitteesta www.xbox.com/live.

Sports Picks

Lisäksi Xbox Live -jäsenillä on nyt uusi tapa olla yhteydessä toisiin urheilufaneihin Sports Picks -sovelluksen kautta. Valitse voittaja, haasta Xbox Live -ystäväsi ja taistele tietämykselläsi tilastojen kärkisijoista. Sports Picks tukee Xbox SmartGlass -sovellusta, joten voit tehdä tämän kaiken tabletilla tai puhelimellasi Xbox 360:n kautta. Sports Picks tukee myös NBA Game Time -sovellusta, joka on saatavana Xbox 360:lle.

Muut saatavana olevat sovellukset:

· Dailymotion
· Headweb
· Internet Explorer
· Karaoke
· MUZU
· NBA Game Time
· Netflix
· SkyDrive
· Xbox Music
· Xbox Video
· WSJ Live

Minecraft-dokumentin ensi-iltaesitys

Lisäksi tänä lauantaina 22. joulukuuta Xbox Livessä on uuden Minecraft-dokumentin ensi-iltaesitys. Minecraft: The Story of Mojang -dokumentti kertoo pelin luojan Markus Perssonin tarinan, ja se esitetään Xbox Liven kultatilijäsenille. Lisätietoja saa Major Nelsonin blogista.

Lähde: Lehdistötiedote

Toimitus huomauttaa: Mainitsemisen arvoisia asioita Viaplaysta:

Viaplay-palvelu sisältää tällä hetkellä noin 1500 elokuvaa sekä lukuisia tv-sarjoja. Viaplayssa voi saada erilliseen kuukausihintaan NHL-ottelut sekä suorana että jälkilähetyksenä. Lisäksi Viaplay-palvelun kautta on mahdollista tilata erillisiä urheilutapahtumia kuten esimerkiksi nyrkkeilyä. Myös aikuisviihdesisältöä löytyy. Lisätietoa Viaplaysta ja palvelun hinnat voi katsoa osoitteesta www.viaplay.fi

Lue aikaisempi artikkelimme, jossa verrataan Netflixiä ja Headwebiä:

Testissä: Headweb-leffavuokrauspalvelu