Xbox 360:lle tulossa paljon tekemistä

Kirjoittanut: Livegamers

17.08.2011

Microsoft otti varaslähdön 16.–21.8. järjestettäviin Kölnin Gamescom-messuihin julkistamalla ja varmistamalla tulevia pelijulkaisuja Xbox 360 -konsolille ja Kinect-liikeohjaimelle.
“Tavoitteemme on tehdä Xboxista ei vain Euroopan, vaan koko maailman parhaiten myyty pelikonsoli. Katsoessani pelitarjontaamme Gamescomissa ja tietäen, mitä meillä on vielä hihassa odottamassa, uskon että meillä on kaikki mahdollisuudet saavuttaa tuo tavoite”, Microsoftin Chris Lewis kertoi lehdistötiedotteessa.

Microsoft muistuttaa, että jouluun mennessä ilmestyy lukuisia pelejä, joista mainittakoon Gears of War 3 (julkaisu 20. syyskuuta), Forza Motorsport 4 (14. lokakuuta), Halo: Combat Evolved -juhlaversio (15. marraskuuta), Call of Duty: Modern Warfare 3 (8. marraskuuta) ja Assassin´s Creed: Revelations (15. marraskuuta). Lisäksi Capcom esittelee yksinoikeudella Xbox 360:lle ja Kinectille vuoden 2012 aikana ilmestyvän Steel Battalion Heavy Armorin.

Microsoft esittää Gamescomilla myös perheille suunnattuja pelejä, kuten Kinect Star Wars, Kinect Disneyland Adventures ja Sesame Street: Once upon a Monster, jossa pelaaja pääsee kosketuksiin muun muassa Elmon kanssa.

Kinectille julkaistaan myös ”erityisen hyvin aktiivipelaajille suunnattu” räiskintäpeli Gunstringer, joka julkaistaan 16. syyskuuta ja lisäksi pelin mukana tulee lahjakortti, jolla voi ladata ilmaiseksi XBLA-pelin Fruit Ninja Kinect.
Jatko-osiakin nähdään suosituista Kinect-peleistä: Dance Central 2 julkaistaan lokakuun 21. päivä, Kinect Sports 2 25. lokakuuta ja Kinectimals: Now with Bears! 11. lokakuuta.

Myös Ubisoft esittelee omaa tuotantoaan messujen Xbox 360 -alueella. Pelattavana on muun muassa Your Shape Fitness Evolved 2012 -kuntoilupeli (julkaisu 10. marraskuuta), PowerUP Heroes -kamppailupeli (6. lokakuuta) ja marraskuun 3. päivä julkaistava Kinectin yksinoikeusminipelisarja Rabbids: Alive & Kicking.

Lisäksi mainittakoon messuilla esitettävästä materiaalista Kinect Fun Labs, jolle julkaistaan 22. elokuuta bändipeli Air Band ja Xbox Live Arcade jolle julkaistaan kotimainen Trials Evolution, joka on jatkoa Trials HD:lle. Myös Windows ja Windows-puhelimet saavat lisää materiaalia syksyn aikana.

Lisätietoja Microsoftin julkaisuista Gamescom 2011 -messuilla täällä.

Lähde: Lehdistötiedote