Xbox 360:n käyttöliittymä päivittyi

Kirjoittanut: Livegamers

18.09.2015

Xbox 360:n käyttöliittymä on saanut päivityksen ja sisällöstä kertoo Microsoftin ja Xboxin PR-mies Larry ”Major Nelson” Hryb blogissaan.
Päivityksen myötä tuli tuki 2 GB:n pilvitallennukseen, jonka myötä esimerkiksi pelitallennusten siirto Xbox Onelle ja Backward Compatibilityn kautta Xbox 360 -pelien jatkaminen helpottuu. Jatkossa Xbox 360:n voi myös yhdistää sellaisiin langattomiin verkkoihin, jotka vaativat käyttöehtojen hyväksynnän ennen käyttöä. Tällaisia verkkoja ovat yleisissä tiloissa olevat verkot, kuten hotellien ja sairaaloiden langattomat yhteydet. Näiden lisäksi myös lunastettavat koodit voi hyväksyä suoraan viestistä, jossa ne ovat.

Uutta on myös aktiviteettisyöte, jonka kautta voi tykätä, kommentoida ja jakaa kavereiden tekemisiä. Sen kautta voi myös lisätä uusia viestejä kavereiden nähtäväksi ja katsella pelivideoita. Päivityksen myötä myös Xbox 360 -käyttäjät näkevät kaverilistallaan, mitä kaverit pelaavat Xbox Onella ja Windows 10:llä.

Leffoja ja sarjoja voi katsella Microsoft Movies & TV:n kautta ja Xbox Music -sovelluksesta on tullut Groove Music. Esimerkiksi Xbox Games Storessa pelejä katsellessa jatkossa näkyviin tulee myös tilin rahallinen saldo.