Xbox 360:n kevään uutisia

Kirjoittanut: Livegamers

21.03.2006

Microsoft julkaisi tiedotteen, jossa kerrottiin kevätkauden tapahtumista, pelijulkaisuista ja ladattavasta sisällöstä. Tärkeimpänä tietona monen vieläkin konsolia vailla olevan pelaajan kohdalla on se, että tästä eteenpäin Microsoft odottaa konsolin saatavuuden parantuvan uuden valmistajasopimuksen seurauksena.
Kauppapaikalle yhtiö odottaa kevään aikana tulevan ainakin Street Fighter II: Hyper Fighting, Uno ja Texas Hold ´Em Poker -pelit. Riverbellen tekemä Texas Hold ´Em on ilmainen.

Ladattavaa sisältöä on tulossa seuraaviin Microsoft Game Studiosin peleihin: Project Gotham Racing 3 (mm. autoja ja saavutuksia), Kameo: Elements of Power (mm. Liven välityksellä pelattava co-op -pelimuoto) ja Perfect Dark Zero (mm. uusia moninpelikarttoja).

Tiedotteessa juhlistetaan myös kauppapaikan toimintaa. Kauppapaikalta on ladattu jo reilusti yli 10 miljoonaa kertaa ja 85 % konsolinsa verkkoon kytkeneistä pelaajista on ladannut jotain kauppapaikalta. Tiedotteessa kerrottiin Bethesdan odotetun The Elder Scrolls IV: Oblivionin ensimmäisen ladattavan sisällön pitävän sisällään hevosille haarniskoja.

Kevään aikana ilmestyy myös lähemmäs 20 peliä, joskaan joukossa ei ollut uusia julkistuksia.