Xbox 720 -logo esiintyy elokuvatrailerissa

Kirjoittanut: Livegamers

06.10.2011

Julkisuustemppu tai ei, elokuvan Real Steel uunituoreessa trailerissa esiintyy Xbox 720 logo. Kohdassa 0:46 vilahtaa areenan reunojen mainoksissa selkeä viite mahdollisesti kehitteillä olevaan konsoliin. Tämä on kuitenkin vielä kaukana virallisesta julkistuksesta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Microsoft käyttää tätä nimeä julkisuudessa.
Microsoft on kertonut aiemmin suunnitelmistaan, jotka määrittelisivät nykyisen, vuonna 2005 julkaistun, Xbox 360 -mallin eliniän noin 10 vuoden mittaiseksi. Se ei tosin poissulje mahdollisuutta, että seuraava konsoli ei tulisi ulos aiemmin.

Euroopan Xbox-osaston johtaja Chris Lewis kertoi elokuussa seuraavaa:

– Arvioimme, että olemme hieman yli puolenvälin konsolin elinkaaressa. En silti sano, ettei seuraava konsoli tulisi ennen elinkaaren päätöstä. En osaa sanoa vielä tarkempia tietoja ajankohdasta, emmekä osaa kertoa kovinkaan tarkasti seuraavasta sukupolvesta vielä tässä vaiheessa.

Alla on elokuvan traileri. Silmä tarkkana kohdassa 0:46

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Microsoft livauttaa viitteitä Xboxista tulevaisuutta käsitteleviin elokuviin. Vuonna 2005 elokuvassa The Island esiintyy myös Xbox-viite, jonka voi katsastaa täältä.