Xbox Game Pass mahdollistaa yli sadan pelin valikoiman kuukausimaksua vastaan

Kirjoittanut: Livegamers

01.03.2017

Microsoft paljasti uuden palvelun Xbox-pelaajille. Tänä keväänä Xbox Onelle on tulossa Xbox Game Pass-palvelu, joka tarjoaa pelaajille noin kymmenen euron kuukausimaksua vastaan yli sadan pelin valikoiman. Pelit koostuvat niin Xbox Onen peleistä, kuin Xbox 360:nkin peleistä, mutta toimivat myös Onella taaksepäinyhteensopivuuden takia. Pelejä ei kuitenkaan ole tarkoitus suoratoistaa palvelimen kautta, kuten PlayStation Now, vaan ne ladataan konsolin kovalevylle.
”Lataa pelit suoraan konsoliisi ja pelaa niitä joko yksinpelinä, tai moninpelinä, ilman verkkoviivettä tai suoratoiston ongelmia. Perustuen pelaajien palautteisiin, suoratoistopalvelut olivat monelle ongelma esimerkiksi pelin läpäisyn suhteen. Nyt pelit ladataan suoraan konsoliin ja pysyvät siellä kuukauden. Mikäli pelin haluaa ostaa myöhemmin omakseen, saa Xbox Game Passin omistava pelaaja pelin hinnasta pois -20% ja pelien lisäosista -10%.”-Microsoftilta kerrotaan.

Julkaisun aikaan valikoimassa tulee olemaan esimerkiksi
Halo 5: Guardians, PayDay 2: Crimewave Edition, NBA 2K16, sekä SoulCalibur II. Joukossa on myös monia pelitaloja tukemassa palvelua, kuten 2K, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK, THQ Nordic, ja Warner Bros.