Xbox ja HBO Nordic yhteistyöhön

Kirjoittanut: Livegamers

08.11.2013

HBO Nordic on saatavilla Suomessa Xbox 360:n kautta Xbox Live Gold -tilauksella. Tämä uusi viihdesovellus tuo tilaajien ulottuville vaikuttavia TV-sarjoja HD-laatuisina. Tarjolla on suosikkisarjojen jaksoja nykyisiltä ja menneiltä kausilta sekä uusimmat jaksot vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensiesityksestä – suomeksi tekstitettyinä.
Olemme innoissamme HBO Nordicin saapumisesta osaksi Xbox 360 -konsolin viihdetarjontaa. HBO Nordicin sarjat, kuten Game of Thrones ja Boardwalk Empire, näyttävät upealta Xbox-sovelluksen kautta HD-tarkkuudella katsottaessa, kommentoi Xbox-liiketoimintajohtaja Jussi Luoto Microsoftilta.

HBO Nordicissa on katsottavissa kaikkien HBO-hittisarjojen kaikki kaudet ja jaksot, esimerkiksi Game of Thrones, Boardwalk Empire, Girls, The Sopranos, Entourage, Sinkkuelämää, The Newsroom ja True Blood. HBO Nordic tarjoaa myös muiden tuotantoyhtiöiden sarjoja, kuten Masters of Sex, 30 Rock, The Office ja The White Queen. HBO Nordicin sarjat ovat saaneet lähes 1 000 Emmy-ehdokkuutta, ja tänä vuonna sarjoja palkittiin yhteensä 27 Emmyllä.

HBO Nordic on saatavilla kuukausitilauksena hintaan 9,95 €. Tilaus on voimassa toistaiseksi.

Lähde: Lehdistötiedote