Xbox Live Arcade: 50MB – 250MB – 450MB?

Kirjoittanut: Livegamers

19.01.2007

Microsoft on huhujen mukaan pysyvästi luopumassa 50 MB:n kokorajoituksesta. Nykyinen rajoitus johtuu Xbox 360:n lisävarusteena myytävänä olevan muistikortin rajallisesta koosta (64 MB). 1UP-sivuston artikkelin mukaan Microsoft nostaisi kokorajoituksen nykyisestä 50 megatavusta 250:een ja tulevaisuudessa jopa 450 megatavuun.
Aiemmin Microsoft on perustellut kokorajoitusta sillä, että Core-paketin omistajilla pitää myös olla mahdollisuus ladata mm. Arcade-pelejä muistikortilleen. Aiemmin on kerrottu, että Konamin tuleva Xbox Live Arcade -peli Castlevania: Symphony of the Night tulee ylittämään 50 megatavun koon, huhuja liikkuu jopa 96 megatavusta. Tämä tarkoittaa ainakin toistaiseksi sitä, että muistikorteille pelejä latailevat eivät pääse nauttimaan uusista suuremmista Arcade-peleistä.

Viime vuoden E3-messuilla kuitenkin kerrottiin isomman muistikortin olevan kehityksessä, joten helpotusta on tulossa tulevaisuudessa. Suuremman muistikortin koko ja julkaisuajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Microsoft ei kommentoi ”huhuja ja spekulaatiota”.