Xbox Live Arcade -haastekisat käynnistyivät

Kirjoittanut: Livegamers

13.12.2006

Microsoft käynnisti Xbox Live Arcade -haasteotteluiden sarjan. Ensimmäisenä vuorossa Lumines Live! ja Small Arms. Jaossa on huima määrä palkintoja.
Ensimmäinen kisa käydään 17. -23. joulukuuta ja pelinä Lumines Live! Toinen kisa starttaa 24. joulukuuta ja päättyy 30. joulukuuta, tuolloin pelinä on Small Arms.

Kilpailuun rekisteröityminen alkoi 11. joulukuuta ja päättyy 22. joulukuuta 2006. Rekisteröityminen vaaditaan vain kerran, ja se oikeuttaa osallistumaan molempiin peleihin. Kilpailemisen voi aloittaa heti rekisteröinnin jälkeen ja pelaajalla on kaksi mahdollisuutta voittaa. Pelaaja voi halutessaan osallistua molempiin peleihin tai vain toiseen.

Lumines! Live Challenge -palkinnot

Pääpalkinto: Hitachi UltraVision 42” Plasma HDTV.
2. – 5. palkinnot: A Holiday Challenge Prize Pak -palkintopaketti, johon sisältyy HD-DVD bundle ja Wireless Bundle (ratti, kuulokkeet).
100 lisäpalkintoa: 500 MS Points Tokens -polettia, joita voi käyttää Xbox Livessä.

Small Arms Challenge -palkinnot

Pääpalkinto: Hitachi UltraVision 42″ Plasma HDTV.
2. – 5. palkinnot: A Holiday Challenge Prize Pak -palkintopaketti, johon sisältyy HD-DVD bundle ja Wireless Bundle (ratti, kuulokkeet).
100 lisäpalkintoa: A Small Arms Theme/GamerPic ja 100 MS Points Tokens -polettia, joita voi käyttää Xbox Livessä.

Ilmottautuminen, säännöt ja lisätiedot löytyvät täältä. Huom! Muista valita maaksi Suomi, jos sivut tulevat näkyviin englanniksi.