Xbox Live Arcade starttaa Euroopassa

Kirjoittanut: Livegamers

13.06.2005

Xbox Live Arcade, pieniä, helposti omaksuttavia arcade-pelejä Liven kautta tarjoava palvelu on nyt aloittanut toimintansa myös Euroopassa. Palvelu tarjoaa muun muassa klassisia lautapelejä ja puzzleja.
Uusissa Xbox Live -aloituspakkauksissa tulee olemaan mukana Xbox Live Arcade aloituslevy. Liven jo omistava voi tilata kyseisen levyn ilmaiseksi (huomioi pieni toimituskulu) numerosta 0800 119 424. Levy sisältää 12 demoa nykyisistä yhdeksästätoista Live Arcade-pelistä. Pelejä pelatakseen ei ole välttämätöntä omistaa Liveä, mutta täysversiot voi ladata vain sen kautta. Pelien lataaminen tarjoaa ominaisuuksia kuten moninpelin samalta koneelta tai Liven kautta.

Älä anna Arcade-nimen hämätä. Pelaajat voivat ladata täysin uusia pelejä, joihin myös tulee uutta sisältöä. Esimerkiksi ”Hardwood Pasianssi” sisältää yli 140 erilaista versiota kyseisestä pelistä, ja mukana on ominaisuuksia kuten omat soundtrackit ja parhaiden tulosten saaminen kaikkien nähtäville Liveen. Yksinkertaisemmat pelit ovat hinnaltaan 9,99 € ja kehittyneemmät 14,99 €.

Lähde: Lehdistötiedote