Xbox Live Gold ilmainen viikonloppuna

Kirjoittanut: Livegamers

14.06.2012

Xbox Liven kultajäsenyys on avoinna kaikille tulevana viikonloppuna, kun Microsoft pitää viikonlopun mittaisen Xbox-kesästadion -tapahtuman. Ilmainen kokeilujakso kestää 15.—18. kesäkuuta välisen ajan. Ainakin aiemmin kokeilujakso on alkanut aloituspäivänä kello 14 ja loppunut viimeisenä ilmaispäivänä samaan aikaan.
Microsoft avaa Gold-palvelun kaikille tutustumista varten, ja normaalisti vain kultajäsenyyden ostaneille kuuluvat Facebook, Twitter, Video Kinect sekä muut sovellukset ovat käytettävissä kaikilla.

Mukana tapahtumassa on muun muassa viikoittaisia haasteita, joissa juhlistetaan tämän kesän urheilutapahtumien inhimillisiä ponnistuksia ja historiallisia suorituksia.

Lauantaina 16.6. klo 20.00 voi liittyä tuhansien muiden pelaajien joukkoon suorittamaan 100 metrin juoksun Kinect Sports 1:ssä. Microsoft ja Xbox Live yrittävät tehdä lajissa uuden Guinnessin maailmanennätyksen. Murskaa siis maailmanennätys Xboxin avulla ja auta keräämään lahjoituksia lasten puolesta työskentelevälle Right To Play -hyväntekeväisyysjärjestölle.