Xbox LIVE päivittyy ensi tiistaina

Kirjoittanut: Livegamers

12.11.2009

Facebook, Twitter ja Zune julkaistaan 17. marraskuuta Xbox LIVE -verkkopalvelussa.

Xbox LIVEn toimitusjohtaja Marc Whitten vahvisti tänään, että ensi viikosta lähtien Facebook, Twitter ja HD-elokuvien striimaaminen Zunesta on mahdollista Xbox 360:lla.

“Tarjoamme todella kiinnostavia sosiaalisen viihteen kokemuksia jäsenillemme,” sanoi Whitten. ”Xbox LIVEn vahvuus on yhteisömme, jolta olemme jo saaneet hyvän vastaanoton uusille ominaisuuksille julkisen beetatestin myötä. Yhteisö ajaa meitä eteenpäin ja antaa meille mahdollisuuden viitoittaa tietä uusille urille, jotka yhdistävät ihmiset heidän rakastamaansa viihteeseen.”

Facebookissa voi muun muassa päivittää tilan, jakaa katsomansa elokuvan tai pelaamansa pelin Xbox 360 -konsolia varten kustomoidulla sovelluksella. Xbox LIVEn Zune Video tarjoaa HD-elokuvakokemuksen striimattuna (1080p) 5.1 monikanavaäänien kera. Twitterissä voi seurata twiittejä Xbox 360:n kautta.

Twitterin käyttämiseen vaaditaan Xbox LIVE Gold –aikuisjäsenyys. Xbox LIVE –jäsenet, jotka ovat alle 18-vuotiaita, eivät voi kirjautua Facebookiin tai Twitteriin ilmaisen Gold-viikonlopun aikana.

Lähde: Lehdistötiedote