Xbox Livellä yli 6 miljoonaa käyttäjää

Kirjoittanut: Livegamers

06.03.2007

Microsoft ilmoitti tänään, että Xbox Live -palvelulla on tällä hetkellä yli 6 miljoonaa käyttäjää. Yhtiö ennusti viime vuoden E3-messuilla saavuttavansa tämän käyttäjämäärän kesäkuussa 2007. Rajapyykki ylitettiin siis neljä kuukautta etuajassa.
Xbox Livessä on pelattu vuodesta 2002 lähtien yhteensä yli 2,3 miljardia pelituntia. Suosituin Livessä pelattu peli on edelleen Halo2, jonka ääressä pelaajat ympäri maailman ovat viettäneet yhteensä yli 710 miljoonaa tuntia. Seuraavaksi suosituimpia online-pelejä ovat järjestyksessä Gears of War, Hexic HD, Call of Duty 2 ja G.R.A.W.

Yhdellä Live-palvelun kultajäsenellä on keskimäärin 22 muuta palvelun käyttäjää ystävälistallaan, ja palvelun kautta välitetään päivittäin 2 miljoonaa teksti- tai kuvaviestiä. Xbox Live Kauppapaikalta sisältöä on ladattu tähän päivään mennessä yli 135 miljoonaa kertaa.

Suurimmat Live Arcade -pelihitit latausmääräjärjestyksessä ovat Street Fighter II´ Hyper Fighting, Bankshot Billiards 2, Marble Blast Ultra, UNO ja DOOM. Lista huomioi vain pelien täysversioiden lataukset. Livegamers-käyttäjien suosimat Live-pelit löydät järjestyksessä täältä.