Xbox Liven päivitys valmis

Kirjoittanut: Livegamers

20.04.2004

Xbox Liven päivitys valmis.Xbox Liveä päivitetään huomenna 21.4 klo 17.00 alkaen. Järjestelmäpäivitys tulee kestämään vähintään vuorokauden, jonka ajan Xbox Live -palvelu on poissa käytöstä. Uusi päivityspaketti ladataan kiintolevylle kirjautuessasi ensimmäistä kertaa päivityksen jälkeen Xbox Liveen.

Päivityksen yhteydessä Xbox Live -palveluun tehdään uusia ominaisuuksia. Tärkeimmistä listaus alla:

Voice Mail -ominaisuuden avulla Xbox Liven käyttäjät voivat lähettää 15 sekunnin ääniviestin muiden käyttäjien kesken (esimerkiksi pelaaja voi kutsua ystävänsä pelaamaan tietylle serverille).

Competitions -ominaisuuden avulla pelin kehittäjille annetaan mahdollisuus rakentaa peliin erilaisia kilpailuja ja turnauksia, joihin voi osallistua yksittäisiä pelaajia, tai joukkueita. Palvelun avulla myös pelaajat voivat itse järjestää pienempiä turnauksia. Se miten kyseinen ominaisuus toimii eri peleissä, on pelin kehittäjien päätettävissä.

Team Dynamics -ominaisuuden avulla pelaajien muodostamat klaanit ja joukkueet voivat laittaa pelistä riippumatta klaanitunnuksen Gamertagin eteen tai perään. Se miten kyseinen ominaisuus toimii eri peleissä, on pelin kehittäjien päätettävissä.

Title-Managed Online Storage -ominaisuuden avulla Liven käyttäjät voivat tallentaa Xbox Liven palvelimille ominaisuuksia, kuten omia logoja tai kuvia, jotka lajitellaan ja varastoidaan. Toiset Live-käyttäjät voivat näitä sitten ladata.

MSN Messenger Integration -ominaisuus antaa mahdollisuuden laittaa Liven kautta viestin ystävänsä MSN Messengeriin. Tämä palvelu ei tule heti päivityksen jälkeen käyttöön.