Xbox Liven suuri kevätpäivitys saatavilla

Kirjoittanut: Livegamers

09.05.2007

Microsoft on laittanut Xbox Liven kevätpäivityksen jakeluun. Päivitys latautuu automaattisesti, kun konsolilla kirjautuu Xbox Liveen.
Nyt julkaistu kevätpäivitys pitää sisällään muun muassa seuraavia uudistuksia:

– Ystäväluetteloon lisätään myös Windows Live Messenger -ystävät ja Messengeristä näkee kaikki ystävät, jotka ovat Livessä kaikkine Gamercard-tietoineen.
– Kauppapaikka on nyt omalla välilehdellään, ja sen ulkoasu voi muuttua Microsoftin toimesta (juhlapyhä- ja peliteemat jne.).
– Saavutetut saavutukset ilmaistaan käyttäjälle tarkemmin pelin aikana.
– Mahdollisuus ladata Kauppapaikalta virransäästötilassa. Latauksen jälkeen konsoli sammuttaa itsensä automaattisesti.
– Videokauppapaikalta ladattujen tallenteiden esikatseleminen kesken lataamisen.
– Tekstipohjainen chat kuuden pelaajan kanssa yhtäaikaisesti muun muassa pelaamisen tai elokuvan katsomisen aikana. Chattaaminen tapahtuu peliohjaimen avulla, mutta halutessaan konsolin USB-porttiin voi liittää myös erillisen näppäimistön. Tähän tarkoitukseen on myös tulossa myöhemmin ohjaimeen kiinnittyvä QWERTY-näppäimistö.
– Tuki H.264-, MPEG-4- sekä WM-DRM-videoformaateille.
– Useita käyttöliittymäparannuksia. Yksityiskohtaiset tiedot nyt julkaistusta päivityksestä voit lukea lähdettä klikkaamalla. (eng.)

Microsoft julkaisee kaksi kertaa vuodessa päivityksiä Xbox Live -palveluun (syys- ja kevätpäivitys). Yhtiön tarkoituksena on parantaa konsolin, käyttöliittymän ja Xbox Liven ominaisuuksia.