Xbox Liven syyspäivitys marraskuussa

Kirjoittanut: Livegamers

18.07.2009

Maanantaista lähtien Microsoft tarjoaa valituille Xbox Live -käyttäjille mahdollisuuden päästä testaamaan käyttöliittymän uusia ominaisuuksia, jotka tullaan näkemään syyspäivityksessä.
Lista syyspäivityksen ennakon sisällöstä:

Avatar-kauppapaikka – Avatarien ikioma vaatekauppa, josta on saatavilla oikeita merkki- ja pelivaatteita sekä animoituja esineitä. Näitä kaikkia voi myös saada palkinnoksi pelaamalla tiettyjä pelejä. Lista tullaan julkaisemaan tulevaisuudessa.

Games on Demand – Palvelu, joka tuo kokonaisia Xbox 360 -pelejä ladattavaksi Xbox Livestä. Maksutapoina ovat Microsoft-pisteet tai luottokortti. Ladattavat pelit linkitetään Arcade-pelien tapaan ostajan tunnukseen, joten ne voi poistaa ja ladata uudelleen ilmaiseksi. Palvelun julkaisujen manuaalit löytyvät Xbox.comista.

Pelien arviointi – Pelejä voi arvioida viiden tähden menetelmää käyttäen. Pelejä voi myös etsiä kauppapaikalta rajoittamalla hakua tähtien perusteella.

Xbox Live Party – Viime päivityksen mukana tulleen ominaisuuden toimivuutta parannetaan. Jos yhteys Party-järjestelmään katkeaa, Xbox Live yrittää automaattisesti liittyä siihen takaisin. Myös kutsujen lähettämistä helpotetaan.

HDMI-kaapelin toimivuuden lisäksi viilausta saa myös Xbox Live -tunnuksien hallinta. Luvassa on hieman pienempiäkin lisäyksiä ja korjauksia:

– Xbox Live -jäsenyyden loppumisesta ilmoitetaan nyt myös Xbox Livessä.
– Jos Windows Live ID tuhoutuu, tunnuksen sulkemisen sijaan Xbox Live pyytää uutta ID:tä.
– Tunnuksen palauttaminen on luotettavampaa ja nopeampaa.

– Xbox Liven kultajäsenet saavat pelaajakorttiin symbolin, joka osoittaa kuinka kauan pelaaja on ollut kultaisena jäsenenä.
– Saavutuksien katseleminen onnistuu helpommin ja nopeammin pelaamisen aikana. Ansaituista saavutuksista löytyy myös tilastoja.
– Xbox Live antaa varoituksen jos nauhoitettu ääniviesti ei sisällä ääntä.
– Kaverilistaa voi järjestää pelin tai tunnuksen mukaan.
– Ladatussa ja tallennetussa sisällössä näkyy päivämäärä.

E3-messuilla esitellyt palvelut Last.fm, Facebook, Twitter ja Zune HD eivät ole vielä nähtävissä. Syyspäivitys julkaistaan kokonaisuudessaan ilmaiseksi marraskuun aikoihin.