Xbox Liven uudet ominaisuudet

Kirjoittanut: Livegamers

20.02.2004

Microsoft on vahvistanut seuraavan Xbox Live päivityksen 3.0 ”Tsunamin” uudet ominaisuudet, joista alla ovat tärkeimmät.
Team Dynamics -ominaisuuden avulla pelaajien muodostamat klaanit ja joukkueet voivat laittaa pelistä riippumatta klaanitunnuksen Gamertagin eteen tai perään. (Se miten kyseinen ominaisuus toimii eri peleissä, on pelin kehittäjien päätettävissä.)

Voice Mail -ominaisuuden avulla Xbox Liven käyttäjät voivat lähettää 15 sekunnin ääniviestin muiden käyttäjien kesken. (Esimerkiksi pelaaja voi kutsua frendin pelaamaan tietylle serverille.)

Competitions -ominaisuuden avulla pelin kehittäjille annetaan mahdollisuus rakentaa peliin erilaisia kilpailuja ja turnauksia, joihin voi osallistua yksittäisiä pelaajia, tai joukkueita.

Title-Managed Online Storage -ominaisuuden avulla Liven käyttäjät voivat tallentaa Xbox Liven palvelimille 32KB edestä ominaisuuksia, kuten omia logoja tai kuvia, jotka lajitellaan ja varastoidaan. Toiset Live-käyttäjät voivat näitä sitten ladata.

MSN Messenger Integration -ominaisuus antaa mahdollisuuden laittaa Liven kautta viestin frendin MSN messengeriin. (Esimerkiksi: tule pelaamaan kello 20.00).

Kyseinen päivitys on näillä näkymin tulossa kevään aikana.