Xbox Onen digitaalinen tv-viritin Suomeen kesällä

Kirjoittanut: Livegamers

08.04.2015

Suomalaiset Xbox One -käyttäjät saavat kesällä käytettäväkseen Xbox Onen digitaalisen tv-virittimen, tiedottaa Microsoft.
Käyttöjärjestelmän preview-ohjelman jäsenet saavat tuen TV-virittimelle jo tänään keskiviikkona 8. huhtikuuta. Uudet maat ovat Suomi, Itävalta, Belgia, Tanska, Irlanti, Hollanti, Norja, Puola, Portugali, Ruotsi ja Sveitsi. TV-viritin on julkaistu aiemmin Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Englannissa ja sen suositushinta on 29,90€.

Microsoftin listaamia Xbox Onen digitaalisen tv-virittimen ominaisuuksia:

– Katso TV:tä Xbox Onella: Voit katsoa maksuttomia over-the-air (OTA) TV-kanavia vaihtamatta TV-sisääntuloa. TV kytkeytyy saumattomaksi osaksi pelikokemustasi Xbox Onella ja voit katsoa TV:tä samalla kun odotat moninpeliottelun alkamista. Saat jopa pelikutsut ja ilmoitukset näytöllesi samalla kun katsot suosikkiohjelmaasi.

– OneGuide-ohjelmaopas: OneGuide tarjoaa TV-kanavien ohjelmatiedot koko ruudun näytöllä ja lisäksi MiniGuide mahdollistaa pikaisen TV-kanavien tutkimisen. Voit käyttää ohjaamiseen Xbox Onen peliohjainta, mediakaukosäädintä tai ilmaista SmartGlass-sovellusta ohjataksesi OneGuidea ja MiniGuidea.

– Pysäytä TV-kuva, kelaa ja jatka sitä haluttuna hetkenä: Tarvitsetko tauon? Pysäytä TV milloin tahansa ja Xbox tallentaa jopa 30 minuuttia, jotta voit jatkaa katsomista kun palaat takaisin.

– Nappaa TV-kuva pelikuvan tai muun sovelluksen viereen: Nappaamalla TV-kuvan voit katsoa TV:tä näytön oikealla reunalla samalla, kun pelaat, skypetät tai käytät muita sovelluksia isolla ruudulla.

– Suosikkikanavat: Rakenna OneGuide-ohjelmaoppaasta sinun näköisesi valitsemalla siihen omat suosikkikanavasi.

– Suoratoista TV-lähetys puhelimeen, tablettiin tai tietokoneelle: Sinulla on täysi pääsy OneGuideen ilmaisen Xbox One SmartGlass -sovelluksen kautta, jolla voit tutkia ja vaihtaa kanavia TV:ssäsi sekä myös suoratoistaa TV-kuvaa kotonasi Xbox Onelta yhdelle tai useammalle laitteelle. SmartGlass on saatavilla ilmaiseksi Windowsille, Windows Phonelle, iOS:lle ja Androidille.

XboxOnetvviritin

Lähde: Lehdistötiedote