Xbox Onen maaliskuun päivityksen sisältö paljastui

Kirjoittanut: Livegamers

19.02.2015

Joka kuukausi aina Xbox Onen julkaisusta lähtien Microsoft on julkaissut konsolille kuukausittain päivityksen, joka korjaa käyttäjien ilmoittamia ongelmia ja lisää kaivattuja ominaisuuksia. Nyt vuoronsa saa maaliskuun päivitys, joka on nyt ladattavana Xbox Preview -ohjelmaan kuuluville.
Livegamers uutisoi kauan kaivatun screenshot-ominaisuuden saapumisesta jo vuoden 2014 puolella. Nyt pelaajat voivat vihdoin napsia kuvia omista pelihetkistään. Kuvan nappaaminen onnistuu kätevästi painamalla Xbox-nappia kahdesti, jonka jälkeen painamalla Y-näppäintä konsoli nappaa kuvan pelitilanteesta.

Kuvakaappauksiin liittyen ladattavaksi saapuu myös Upload-sovellus, joka antaa pelaajille työkalut omien kuvankaappaustensa hallinnointiin. Sovelluksen kautta pelaajat voivat tallentaa ja jakaa omia kuviaan. Omia kuvakaappauksiaan voi asettaa myös Xbox Onen taustakuvaksi.

Uutena ominaisuutena Xbox Onelle saadaan ehdotetut kaverit. Xbox One ehdottaa pelaajille kavereita, joita tämä saattaa tuntea.

Myös viime päivityksessä saapuneet läpinäkyvät valikkotiilet saavat muutoksia. Jatkossa käyttäjät voivat itse valita valikkotiilien läpinäkyvyysasteen.

Esittelyn tulevasta maaliskuun päivityksestä voi katsastaa alta.