Xbox Onen uusi Smart Match -ominaisuus esittelyssä

Kirjoittanut: Livegamers

31.07.2013

Microsoft paljasti kolme tärkeää asiaa upouudesta Smart Match -pelaajahakujärjestelmästä, joka nähdään tulevalla Xbox One -konsolilla.
Smart Match löytää täydelliset pelikaverit täydellistä peliä varten.

Smart Match on täysin uusi ominaisuus, joka käyttää kehittyneitä algoritmeja täydellisen pelikaverin etsintään kielen, taidon ja uudistetun mainejärjestelmän perusteella. Se on älykäs ja nopea tapa pelata juuri sellaisten pelaajien kanssa, kuin itse haluat – milloin haluat. Nyt uusien pelikavereiden löytäminen on pelikokemuksen ytimessä.

Nyt myös ensimmäistä kertaa ikinä, pelien on mahdollista jakaa pelaajien tilastoja keskenään Xbox Liven ja muiden pelien kanssa. Tuloksena pelien on mahdollista löytää sinulle parhaita mahdollisia pelikavereita maineen, taidon, kielen, ikäsi ja jopa pelityylisi perusteella.

Smart Match säästää aikaasi.

Smart Matchin avulla voit tehdä mitä tahansa samalla, kun Xbox One etsii sinulle täydellistä peliseuraa. Monissa peleissä vähemmän suositut kentät ja pelimuodot ovat kärsineet tyhjillään, mutta nyt konsoli löytää pelaajat, jotka haluavat pelata samalla tavalla.

Koska uusi Snap-ominaisuus on yksi Xbox Onen tärkeimpiä toimintoja, voi pelaaja tehdä kahta asiaa samaan aikaan. Kun konsoli etsii sopivaa pelikaveria, voi pelaaja selata televisiota, nettisivuja tai käyttää erilaisia sovelluksia. Jos pelaat pelin digitaalisia versioita, voit pelata toista peliä samalla, kun Smart Match valmistelee seuraavaa. Nyt pelaajan ei tarvitse odottaa peliauloissa.

Smart Match ilmoittaa, kun pelisi on valmis.

Kun sinä tai ryhmäsi jäsen on asettanut kriteerejä peliseuran etsintään, voit sillä välin seurata muun muassa Redditiä tai tehdä jotain muuta. Kun Xbox One on löytänyt peliseuraa, se ilmoittaa sinulle ja voit palata takaisin peliin yhdellä napin painalluksella.

Vielä laajemmin Smart Matchista voit lukea englanniksi lähdelinkin takaa sekä Major Nelsonin blogitekstistä.