Xbox panostaa TV-palveluun – 12 ohjelmaa tulossa

Kirjoittanut: Livegamers

29.04.2014

Microsoft on julkaissut 12 ohjelmaa, joita se alkaa esittämään TV-palvelussaan kesäkuusta alkaen. Ohjelmia voi katsoa Xbox 360:llä, Xbox Onella ja Windows 8 -laitteilla.
Jo aiemmin on kerrottu Steven Spielbergin työskentelevän Halo-tv-sarjan ja Ridley Scottin puolestaan Halo-elokuvan parissa.

Kahdeksan jaksoa käsittävässä Every Street United -sarjassa jalkapalloilijat Thierry Henry ja Edgar Davids matkustelevat monessa eri maassa etsimässä lahjakkainta, vielä löytämätöntä jalkapalloilijaa.

Deadlands sijoittuu Villiin Länteen, jonka tarina kerrotaan hieman eri tavalla, ja jossa esiintyy muun muassa epäkuolleita pyssysankareita ja hulluja tiedemiehiä. Sarja sijoittuu Shane Lacy Hensleyn luomaan kynä ja paperi -roolipeliin.

Fearless on australialainen reality show -tyylinen sarja, jossa seurataan Australian merivoimien sukeltajaa ja hain hyökkäyksestä selvinnyttä Paul de Gelderiä, jonka ”adrenaliinin täyteisen retken” aikana avustaa ihmisiä, jotka riskeeraavat elämänsä yrittäessään tehdä maailmasta paremman paikan.

Lisäksi Xboxin ohjelmatarjonnassa on luvassa esimerkiksi komediaa ja jännityssarjaa. Koko tässä vaiheessa julkistetun ohjelmatarjonnan voit tarkistaa englanniksi lähdelinkin takaa.