XboxIGN:n ennakko: Doom 3

Kirjoittanut: Livegamers

12.02.2004

Xbox.IGN -nettisivusto on julkaissut ennakkoarvostelun Doom 3 pelin tiimoilta, jossa käydään monia askarruttaneita asioita läpi, kuten Doom 3:sen Xbox-version taso verrattuna pc-versioon.Pelaajien on kuitenkin turha huolehtia, sillä tekijöiden mukaan ainoa asia, jossa Xbox-versio häviää pc-versiolle, on tekstuuri-resoluutio, joka on TV:ssä paljon pienempi. Pelin ruudunpäivityskin on saatu jo tasaiseksi.

Peliä kehittää Xboxille Vicarious Visions, joka tunnetaan parhaiten Jedi Knight II: Jedi Outcast– sekä Jedi Knight: Jedi Academy -peleistä. Vicarious Visionsin mukaan peliä ei tulla ”tyhmentämään” Xboxille, vaan se yritetään käännettäessä muuttaa konsoliystävällisemmäksi, eli ohjaimesta johtuen, muutetaan vihollismääriä ja tähtäimiä.

Ennakosta selviää myös, että IGN:llä on varmaa tietoa, että Doom 3:een tulee täysi Xbox Live-tuki! Se tulee pitämään sisällään ainakin samat asiat kuin PC versio, eli todennäköisesti vain Deathmatch– tyylisiä pelimuotoja on luvassa.

Doom 3:sen ilmestymispäivää ei ole virallisesti vahvistettu, mutta yleisesti oletetaan, että se tulisi tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Xbox.IGN:n tekemän ennakon voit lukea alla olevasta linkistä