Xboxin helmikuun ilmaispelit julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

25.01.2017

Microsoftin Larry ´Major Nelson´ Hryb on kertonut blogissaan helmikuun ilmaiset Xbox-nimikkeet Kultajäsenille. Sekä Xbox Onelle että Xbox 360:lle on tarjolla joka kuukausi kaksi ilmaista peliä.
Helmikuun ajan Xbox Onella voi ladata ilmaiseksi Lovers in a Dangerous Spacetimen, jonka normaalihinta on 14,99 euroa. Helmikuun 16. päivä päästään autoilemaan, kun Project Cars Digital Edition (norm. 29,99 €) on ilmaisena aina maaliskuun 15. päivään saakka.

Xbox 360:n puolella helmikuu startataan Monkey Island 2: SE -pelillä (norm. 9,99 €) ja helmikuun 16. päivänä Monkey Island 2:n korvaa Star Wars: The Force Unleashed (norm. 19,99 €), joka tarjoillaan aina helmi-maaliskuun vaihteeseen ilmaisena.

Vielä ennen kuun vaihdetta ehtii lataamaan itselleen veloituksetta World of Van Helsing: Deathtrapin Xbox Onelle ja Xbox 360:lle puolestaan voi ladata ilmaiseksi Rayman Originsin.

Muistutuksena mainittakoon, että kaikki Xbox 360:n Games with Gold -pelit toimivat myös Xbox Onella Backward Compatibility -ohjelman kautta.