Xboxin lokakuun ilmaispelit julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

23.09.2016

Microsoftin Larry ´Major Nelson´ Hryb on kertonut blogissaan lokakuun ilmaiset Xbox-nimikkeet Kultajäsenille. Sekä Xbox Onelle että Xbox 360:lle on tarjolla joka kuukausi kaksi ilmaista peliä.
Koko lokakuun ajan Xbox Onelle voi ladata ilmaiseksi baseball-pelin Super Mega Baseball: Extra Innings, jonka normaalihinta on 19,99 euroa. Lokakuun 16. alkaen aina marraskuun 15. päivään saakka veloituksetta voi napata kovalevylleen vankilapakoon keskittyvän The Escapistin, jonka normaalihinta on myös 19,99 euroa.

Xbox 360:n puolella lokakuun 1.—15. välisen ajan ladattavissa on veloituksetta motocross-peli MX vs ATV Reflex (norm. 9,99 €) ja 16.—31. lokakuuta välisen ajan I Am Alive -selviytymisseikkailun saa normaalin 14,99 euron hintalapun sijaan ilmaiseksi.

Vielä syys-lokakuun vaihteeseen saakka Xbox Onelle voi ladata ilmaiseksi Earthlock: Festival of Magicin ja lokakuun 15. päivään saakka ladattavissa on Assassin’s Creed Chronicles: China. Xbox 360 -ilmaispeleistä syyskuun viimeiseen päivään asti voi napata haaviinsa Mirror´s Edgen.

Muistutuksena mainittakoon, että kaikki Xbox 360:n Games with Gold -pelit toimivat myös Xbox Onella Backward Compatibility -ohjelman kautta.