Xboxin maaliskuun ilmaispelit julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

22.02.2017

Microsoftin Larry ´Major Nelson´ Hryb on kertonut blogissaan maaliskuun ilmaiset Xbox-nimikkeet Kultajäsenille. Sekä Xbox Onelle, että Xbox 360:lle on tarjolla joka kuukausi kaksi ilmaista peliä.
Xbox Onella maaliskuu aloitellaan ilmaisella Layers of Fear -pelillä, jonka normaalihinta on 19,99 euroa ja pelin voi ladata ilmaiseksi koko kuun ajan. Hirviöjahtiin päästään 16. maaliskuuta, kun Evolve Ultimate Edition (norm. 49,99 €) päästetään irti. Tämä ilmaistarjous on voimassa aina 15. huhtikuuta saakka.

Xbox 360:n puolella 1. — 15. maaliskuuta veloituksetta voi ladata Borderlands 2:n, joka kustantaisi normaalisti 19,99 euroa. 16. — 31. maaliskuuta välisen ajan tarjoillaan puolestaan Heavy Weapon, joka normaalisti maksaa 9,99 euroa.

Xbox Onen puolella voi vielä helmikuun ajan ladata itselleen veloituksetta Lovers in a Dangerous Spacetime -pelin ja 15. maaliskuuta saakka vauhdin hurmaa kaipaavat saavat ladata ilmaiseksi Project Cars Digital Editionin. Xbox 360 -peleistä helmikuun loppuun saakka tarjoillaan Star Wars: The Force Unleashed -peliä.

Muistutuksena mainittakoon, että kaikki Xbox 360:n Games with Gold -pelit toimivat myös Xbox Onella Backward Compatibility -ohjelman kautta.