Xboxin maaliskuun ilmaispelit julkistettiin

Kirjoittanut: Livegamers

23.02.2016

Microsoftin Larry ´Major Nelson´ Hryb on kertonut blogissaan maaliskuun ilmaiset Xbox-nimikkeet Kultajäsenille. Sekä Xbox Onelle että Xbox 360:lle on tarjolla joka kuukausi kaksi ilmaista peliä.
Koko maaliskuun ajan Xbox Onen Kultajäsenyyden omaavat voivat ladata veloituksetta Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentin, jonka normaalihinta on 29,99 euroa. Maaliskuun 16. päivästä aina huhtikuun 15. päivään saakka veloituksetta voi ladata normaalisti 39,99 euron hintaisen Lords of the Fallen -pelin.

Xbox 360:n puolella Kultajäsenet voivat ladata kovalevylleen Supreme Commander 2:n, joka normaalisti kustantaa 29,99 euroa. Pelin voi ladata veloituksetta 1. — 15. maaliskuuta aikana. 16. — 31. maaliskuuta voi ilman kortin vingutusta hankkia pelattavakseen Borderlands-pelin, joka normaalisti kustantaisi 19,99 euroa.

Vielä on aikaa myös hankkia itselleen helmikuun Games with Gold -pelejä. Ladattavissa on helmikuun viimeiseen päivään asti Hand of Fate ja maaliskuun 15. päivään saakka Styx: Master of Shadows Xbox Onelle ja Xbox 360 -peleistä haaviin voi napsia Gears of War 2:n.

Muistutuksena mainittakoon, että kaikki Xbox 360:n Games with Gold -pelit toimivat myös Xbox Onella Backward Compatibility -ohjelman kautta.