Zephyr elää vieläkin

Kirjoittanut: Livegamers

08.01.2007

Microsoftin Xbox- ja peliosastojen työntekijöiden Gamerscoreblog on kommentoinut viikonloppuna ilmaantuneita huhuja parannellusta Xbox 360 -versiosta. Yrittäessään olla paljastamatta liikaa ja silti yrittäen kertoa enemmän, kuin ”Microsoft ei kommentoi huhuja ja spekulaatioita”, blogimerkinnän kirjoittaja John Porcaro ei kiistä yhtäkään huhun olennaista osa-aluetta.
Porcaro toistaa aiemmin todetut asiat, eli sisäistä HD DVD -asemaa ei ole tulossa ja pelejä ei ole tulossa HD DVD -levyille. Lisäksi hän sanoo, että konsoli on suunniteltu ”modulaariseksi”, eli esimerkiksi kovalevyn voi vaihtaa. Hän kertaa myös, ettei uutta myyntiversiota, lisälaitteita tai hinnanalennusta ole julkistettu. Hän jatkaa myös epäillen ”Microsoftin sisäpiirivuotoa” ja suosittelee ihmisiä suhtautumaan epäilevästi tämänkaltaisiin huhuihin.

Jotkin tahot odottivat virallista vahvistusta Microsoftin CES-messujen lehdistotilaisuudessa, mutta suurin julkistus oli IPTV, joka lehdistötiedotteen perusteella hoidetaan ohjelmiston kautta.

Zephyr jatkaa siis huhuisaa eloaan ja saamme edelleen odottaa virallista kiistoa tai vahvistusta.