Zombit syntyvät uudestaan? *päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

12.04.2007

QJ.net-sivuston mukaan japanilainen pelilehti Famitsu olisi saanut vihiä, että Dead Rising 2 -zombipeli olisi kehitteillä.
Dead Risingin ykkösosa oli Capcomin zombitoimintapeli uuden sukupolven pelikonsolille. Itse peli on japanilaista tunnelmointia ja massiivimättöä, jossa freelance-lehtivalokuvaaja Frank West on ansassa zombien täyttämässä ostoskeskuksessa, ja hänellä on rajallinen määrä aikaa saada iltapäivälehtiskuuppi elävistä kuolleista. Frankin on käytettävä älynystyröitään ja ostoskeskuksesta löytyviä arkipäiväisiä esineitä, jotta hän pysyy hengissä ja saa tehtyä lehtijutun, joka tekee hänestä kuuluisan.

Nyt julki tulleessa huhussa ei ole oikeastaan mitään uutta, onhan Capcomin Mark Beaumont kertonut tämän vuoden alussa, että yhtiö tuottaa Dead Rising -pelejä vielä vuosia. Mitään yksityiskohtaisia tietoja tulevasta DR:n kakkososasta ei ole vielä tiedossa. Co-opia, ehkä?

Lue myös Dead Risingin ykkösosan virallinen LG-arvostelu.

Päivitys 13.4.
Spekulointimyllyn kasvaessa Internetissä kiiruhti Capcomin PR pääjohtaja Chris Kramer kiistämään kaikki huhut Dead Risingin 2:sta. Näin ollen peliä ei ole vielä ”virallisesti” tekeillä.”