Arvostelut Year: 2006

86

Viva Pinata

Varoitus! Peli aiheuttaa vakavaa riippuvuutta ja kroonista hyvää mieltä. Pirteä alkumusiikkirallatus jää päähäsi soimaan ja saa sinut ottamaan tanssiaskelia. Ei suositella sokeriherkille.

Ei kommentteja 22.12.2006
89

Gears of War

Gears of War single player was a dream come true for many, but how do the multiplayer and co-op modes fare in comparison? This review will take you into the wonderful world of multiplayer team work and tactics.

Ei kommentteja 14.12.2006
88

Call of Duty 3

Life of a soldier is hard but when duty calls, you answer. We return yet again to Normandy and World War II, as the fate of nations is in your hands.

Ei kommentteja 14.12.2006
84

F.E.A.R.

Minähän en pelkää mitään! Antakaa minulle ase ja minä näytän teille, kuinka juoksen kiljuen karkuun, kun pieni tyttö lähestyy minua kivassa mekossa.

Ei kommentteja 11.12.2006
88

Call of Duty 3

Populaarikulttuuri ja sen vaikuttajat ovat havainneet, kuinka eri taiteenlajit risteävät tyylikkäästi yleisön makutottumuksissa. Hyvänä esimerkkinä on Steven Spielberg, jonka viisinkertainen Oscar-elokuva Pelastakaa sotamies Ryan (1998) ja tuottamansa palkittu tv-sarja Taistelutoverit (2001) ovat asetelleet vuoden 1944 Normandiaa uuteen uskoon pelirintamalla jo vuosikausien ajan ja useamman pelisarjan voimin. Itse kummankin genren suurkuluttajana olen enemmän kuin tyytyväinen.

Ei kommentteja 11.12.2006
60

Sonic the Hedgehog

Ilmassa oli innostusta ja lunastetun lupauksen makua, kun Sega paljasti, että sinisen siilin uuden sukupolven debyyttiä kutsutaan nimellä Sonic the Hedgehog. Sonic Team on vihdoin tullut järkiinsä ja palaa juurilleen. Shadow the Hedgehogin jättämä tumma varjo oli muisto vain. Aurinko paistoi jälleen Sonic-faneille.

Ei kommentteja 11.12.2006
82

Pro Evolution Soccer 6

Konamin suositun jalkapallopelisarjan kuudes osa on samalla sen debyytti uudella konsolisukupolvella. Onko luvassa täydellinen pelikokemus, kun pelillisesti upeaa Pro Evolution Socceria pääsee nyt kokeilemaan paremmalla raudalla kuin koskaan?

Ei kommentteja 11.12.2006
90

NHL 2K7

NHL-pelit ovat olleet jokavuotinen hitti myös Suomessa, ja tänä vuonna pelaajilla onkin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa. EA:n vastaava sai pelaajilta hyvän vastaanoton ja nyt selvitetään pystyykö tänä vuonna haastajaksi jäänyt NHL 2K7 vastaamaan pelaajien odotuksia.

Ei kommentteja 11.12.2006
89

Gears of War

Tämä arvostelu keskittyy Gears of Warin moninpeliin ja lyhyesti myös co-op-pelimuotoon. Yksinpelinsä osalta GoW täytti monien toiveet, mutta miten on moninpelin laita? Pitääkö peli pintansa muita verkkoräiskintöjä vastaan?

Ei kommentteja 01.12.2006
85

Tom Clancy´s Splinter Cell: Double Agent (360)

Ubisoft Shanghain kehittämä Splinter Cell: Double Agent on pelisarjan neljäs osa. Se on ensimmäinen Xbox 360 -konsolille kehitetty versio. Pelin alussa päähenkilö, NSA:n operatiivisen yksikön Third Echelonin kenttäagentti Sam Fisher löytää itsensä Islannista suorittamassa tehtävää eräässä voimalassa. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti ja Samin esimies Irving Lambert joutuu keskeyttämään tehtävän. Kotimatkalla Sam kuulee huonoja uutisia kotirintamalta, sen seurauksena Sam joutuu jättäytymään pois agentin tehtävistään…

Ei kommentteja 27.11.2006