Arvostelut Year: 2011

90

Rayman Origins

Rayman palasi videopelien maailmaan värikkäällä pamauksella, kun Ubisoft toi joulumarkkinoille Rayman: Origins -nimeä kantavan tasoloikkapelin. Sankarin alkuperään viittaavasta lisänimestä huolimatta pelaajat eivät saa ikävä kyllä vieläkään tietää ”viileän” hemmon alkuperää tai sitä, kuinka tämä ylipäätään onnistuu pitämään itsensä kasassa ilman tiettyjä ruumiinosia.

Ei kommentteja 31.12.2011
90

Assassin´s Creed Revelations

Assassin’s Creed -pelisarjan neljäs osa vie pelaajan mukanaan Istanbuliin tuttuja mausteita käyttäen.

Ei kommentteja 31.12.2011
80

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Capcomilla tappelupelejä piisaa. Ultimate-lisäleimalla varustettu uusi Marvel vs Capcom 3 on päivitetty versio viime keväänä julkaisunsa saaneesta mätkinnästä Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds. Uusi versio tarjoaa pienten hienosäätöjen ja parannusten lisäksi 12 uutta pelihahmoa.

Ei kommentteja 29.12.2011
85

Kung-Fu High Impact

Aiemmin jo Playstationin Eye-kameralle tehty Kung-Fu Live on nyt tehty uudestaan; tällä kertaa Xbox 360:n Kinect-sensorille. Kuinka hyvin peli toimii Kinectillä, ja onko se vakavasti otettava peli kaiken huumorinsa keskellä?

Ei kommentteja 29.12.2011
100

The Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda on jälleen kerran luonut elämää suuremman pelin, minkä huomaa jo ensimmäisten pelituntien aikana. Silmille vyörytetään hyisen pohjolan lumisia taistelukenttiä sekä vihreitä metsiä korkeine vuorineen ja revontulineen.

Ei kommentteja 20.12.2011
60

GoldenEye 007: Reloaded

Pelien jatko-osat ovat hallinneet markkinoiden julkaisulistoja jo useita vuosia, mutta vasta viime aikoina niiden rinnalle on noussut toisenlainen buumi: vanhojen pelien julkaiseminen uudelleen päivitetyillä grafiikoilla, eli niin sanotut ”HD-päivitykset”. Tällä kertaa tarkennuspäivitykseen on päätynyt alunperin Nintendo 64 -konsolille muinoin julkaistu GoldenEye 007.

Ei kommentteja 20.12.2011
57

Lord of the Rings: War in the North

Tolkienin legendaarisesta fantasiamaailmasta ammennetaan jälleen yksi kulhollinen keskinkertaista lisenssihuttua.

Ei kommentteja 14.12.2011
50

X-Men: Destiny

X-Men -seikkailujen kohtalo pelirintamalla on aina ollut jäädä alisuorittajiksi. Vaikka elokuvafilmatisoinnit tästä legendaarisesta sarjakuvasta ovat myyneet miljoonia vuodesta toiseen, ei tulos pelien kohdalla ole ollut lähellekään vastaava. Voisivatko asiat olla toisin uuden tuotoksen, X-Men: Destinyn kohdalla?

Ei kommentteja 06.12.2011
65

Need for Speed: The Run

Pitkän linjan kaahailupelisarja Need For Speed vie pelaajat jälleen kerran laittomien katukisojen jännittävään maailmaan. Tällä kertaa kaahaillaan ”The Run” -lisänimikkeen saattelemana läpi Yhdysvaltojen. Luvassa on siis nopeita autoja, kauniita naisia, suuria räjähdyksiä ja Bollywood-tason ääninäyttelyä.

Ei kommentteja 06.12.2011
65

Spider-Man: Edge of Time

Hämis-pelejä on julkaistu runsaasti aikojen saatossa, mutta hyvin vaihtelevalla menestyksellä: Spider-Man: Friend or Foe oli pelinä täysi susi, kun taas viime syksynä julkaistu Spider-Man: Shattered Dimension palautti joten kuten laadun takaisin pelisarjan raiteille (kiitos mainion pelattavuuden). Nyt vastikään julkaisunsa saanut Spider-Man: Edge of Time on suoraa jatkoa vuosi sitten julkaistulle Shattered Dimensionille, ja tuotoksesta vastaa jälleen Beenox Studios. Niinpä herääkin kysymys, onko Spider-Manista minkäänlaista vastusta Batmanille tämän syksyn pelitaistossa?

Ei kommentteja 06.12.2011