Arvostelut Year: 2015

83

Skylanders: SuperChargers

Kaos on vapauttanut pahimman aseensa, Taivaansyöjän joka uhkaa koko Skylandin olemassaoloa. Mestari Eon oli onneksi tulkinnut ilmassa roikkuvat tuhon merkit ja koonnut erikoisjoukot taistelemaan Kaoksen joukkoja vastaan niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Ei kommentteja 18.12.2015
84

Call of Duty: Black Ops 3

Jälleen on surullisen kuuluisan vuosipäivityksen aika yhdelle ensimmäisen persoonan räiskintäpelien kuninkaista: Call of Dutylle. Kutsu työhön käynyt jo liian monesti? Activisionin lippulaivan uusin purje onnistuu…

Ei kommentteja 18.12.2015
83

Wasteland 2: Director´s Cut

Ensimmäinen Wasteland julkaistiin vuonna 1988, ja jatko-osa antoi odottaa itseään huimat 26 vuotta. Kickstarter-projektina rahoitettu Wasteland 2 julkaistiin monen mutkan ja lykkäyksen jälkeen PC:lle vuonna…

Ei kommentteja 13.12.2015
88

Star Wars: Battlefront

Kun Battlefront kutsuu mukaan parille, voi sanoa että se ei tule jäämään pariin. Etinin arvostelussa Star Wars: Battlefront.

Ei kommentteja 10.12.2015
92

Fallout 4

Fallout 4 on kuin suloinen paluu lapsuudenkotiin. Uusille pelaajille tarjolla on elämys, johon kannattaa heittäytyä. Tarinankertojana Bethesdan väki ei taaskaan petä, vaan käsissä on laatuteos, josta on iloa useaksi illaksi — ja yöksi, sillä joutomaat vievät helposti mukaansa.

Ei kommentteja 10.12.2015
75

I Am Bread

Elämässä ei saa mitään helpolla, ei ainakaan jos on leivänpala, jonka tehtävänä on pysyä syöntikelpoisena ja paahtaa itsensä herkulliseksi.

Ei kommentteja 25.11.2015
87

Assassin´s Creed: Syndicate

Ubisoft Quebecin luoma sarjan yhdeksäs osa sijoittuu Lontooseen teollisen vallankumouksen aikaan. Tarkemmin toisen teollisen vallankumouksen alkupuolelle, vuoteen 1868. Ajanjakso toi teollisuuteen massatuotannon koneiden mahdollistamana. Höyrykoneet, tehtaat ja junat ovatkin Syndicatessa suuressa osassa, kun kaksi uutta pelihahmoa, kaksoset Evie ja Jacob Frye lähtevät valloittamaan Lontoon aluetta.

Ei kommentteja 18.11.2015
80

Divinity: Original Sin Enhanced Edition

Vuonna 2014 PC:lle julkaistu, fantasiaroolipeli-kategoriaan listautuva Divinity: Original Sin sai loistavan vastaanoton. Peli valloitti faninsa isometrisellä kuvakulmalla, haastavalla vuoropohjaisella taistelulla sekä palaamalla takaisin aikaan, josta…

Ei kommentteja 17.11.2015
50

WRC 5 – World Rally Championship 5

Edellinen WRC-lisenssillä tullut peli oli Milestonen käsialaa, mutta nyt ohjaksissa on ralliskenessä hieman kokemattomampi taho Kyloton Games. Tiimiltä löytyy kyllä paljon kokemusta muista autopeleistä, joten ihan tuntemattomalla maaperällä he eivät ole. Kyloton Games laittoikin omien sanojensa mukaan kaiken uusiksi ja WRC 5:n kehitys aloitettiin täysin tyhjältä pöydältä.

Ei kommentteja 13.11.2015
90

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted-pelisarja oli valtava menestys edellisellä sukupolvella. Indiana Jonesin hengessä tapahtuva tarinavetoinen toimintaseikkailu upposi pelikansaan, ja trilogiaksi kasvanut sarja saa jatkoa ensi keväänä neljännen osan muodossa. Odotusta keventämään julkaistiin hiljattain Uncharted: The Nathan Drake Collection, joka sisältää koko alkuperäisen trilogian muodikkaasti remasteroituna. Onko aika kullannut muistot ja kuinka entinen huippupeli pärjää nykymarkkinoilla? Aika ottaa selvää.

Ei kommentteja 13.11.2015