Arvostelut Year: 2003

60

Secret Weapons over Normandy

Vuoden 2003 viimeisessä arvostelussa Jokke ruotii LucasArtsin Secret Weapons Over Normandy -pelin. Peli ei sisällä Xbox Live -tukea, mutta onko yksinpelikampanjasta tämän toiseen maailmansotaan sijoittuvan lentelypelin pelastajaksi?

Ei kommentteja 29.12.2003
92

Top Spin

Killin arvioitavana on Top Spin, Microsoftin debyytti konsolitennis-markkinoille. Onko tästä uudesta tulokkaasta vastusta legendaariselle Virtua Tennis -sarjalle, selviää oheisesta arvostelusta.

Ei kommentteja 04.12.2003
90

Tom Clancy´s Rainbow Six 3

Rainbow Six 3 on Rainbow Six -sarjan ensimmäinen julkaisu Xboxille ja tämä Tom Clancyn romaaneihin perustuva fps-peli pyrkii edelleen taktiseen ja realistisiksi luonnehdittuun toiminnalisuuteen. Mitä mieltä Jokke on tästä tulokkaasta, selviää oheisen arvion myötä…

Ei kommentteja 19.11.2003
94

Project Gotham Racing 2

Livegamersin testilaboratorio tutustui yhteen joulun odotetuimmista peleistä, eli Microsoftin julkaisemaan Project Gotham Racing 2 -autoilupeliin. Etukäteen oli tiedossa että pelin vahvuuksina tulisivat olemaan hieno grafiikka ja Live-tuki, mutta entä muut osa-alueet?

Ei kommentteja 15.11.2003
88

Amped 2

Xbox on selvästi lumilautailijoiden luvattu konsoli, sen verran laadukasta snoukkapeliä mustalle laatikolle on tarjolla. Lajin veteraani, Nurkkamestari, sai mahdollisuuden tutustua genren tuoreimpaan tulokkaaseen juuri sopivasti ennen laskukauden alkamista.

Ei kommentteja 10.11.2003
82

Crimson Skies : High Road to Revenge

Joken piinapenkkiin joutui tällä kertaa Microsoftin Live-tuella varustettu lentokonepeli Crimson Skies. Hallitseeko peli suvereenisti Xboxin ilmatilaa vai onko se syytä jättää kaupan hyllyyn pölyttymään – yksi näkemys selviää seuraavasta arvostelusta…

Ei kommentteja 03.11.2003
90

Colin McRae Rally 04

CMR4:n XB-versiota voi jälleen kerran pääasiallisesti suositella niille autopelien ystäville, jotka pitävät näennäisesti hieman realistisemman oloisista ja enemmän sinne simulaation suuntaan kallistuvista rallipeleistä, kokonaisuutena nelonen on astetta hieman hiotumpi ja monipuolisempi kuin edeltäjänsä, jonka parannukset lienevät enimmäkseen siellä pelillisellä puolella, CMR4 on entistäkin haastavampi ja mitä ilmeisemmin myös hieman pidempään kiinnostava (laatu-ralli).

Ei kommentteja 01.10.2003
92

Tom Clancy´s Ghost Recon: Island Thunder

Island Thunder on kokonaisuutena erinomainen, ja voisi sanoa että se on jopa enemmän kuin pelkkä lisälevy. Parannuksia on tehty paljon, loistavat kentät ja moninpelaamiseen tehdyt korjaukset tekevät tästä pakko-ostoksen jokaiselle Xbox Liven omistajalle.

Ei kommentteja 09.09.2003