Black Ops 2 Revolution -lisäripaketti

Kirjoittanut: Livegamers

05.02.2013


Call of Duty Black Ops 2:een julkaistiin lisäsisältöpaketti 29. tammikuuta yksinoikeudella Xbox 360:lle. Season Passin omistajille lisäri on maksuton, muille hintalapussa keinuu 1200 Microsoft-pistettä. Paketista avautuu neljä moninpelikarttaa: Hydro, Mirage, Downhill sekä Grind. Moninpeliin lävähtää myös ensimmäistä kertaa lisäsisältönä tuleva ase – Peacekeeper. Zombien ystäville tarjotaan yksi uusi zombie-kartta, Die Rise, sekä pelimuoto Turned, jossa osat vaihtuvat päälaelleen ja pelaaja asetetaankin zombien saappaisiin.

Moninpelikartat

Hydro sijoittuu pakistanilaisen vesivoimalan juureen. Kartta tarjoaa pienen, mutta yksinkertaisen paketin reittejä ja spotteja. Satunnaiselementtinä kartasta löytyy vedenpurkaus, joka täyttää kartan keskiosan vedellä, hukuttaen kaikki sen alle eksyneet.

Mirage istuttaa pelaajan kiinalaistyylisen kommuunin keskelle, jonne hiekkamyrsky on jättänyt jälkensä. Pieni ja intensiivinen kartta, jossa pääsee nopeasti liikkumaan monella eri tasolla.

Ranskalaisille Alpeille sijoittuva Downhill on karttapaketin isoin mappi ja samalla myös ensimmäinen lumikenttä peliin. Kartassa on laskettelukeskus ja sen ympäristöön sijoittuvia elementtejä kuten lasketteluhissit, joiden alle ei kannata jäädä. Laajat näkökentät. Hieman Aftermathin tyylinen kartta.

Californialainen skeittipuisto, Grind. Suurin osa kartan seinämistä koostuu skeittirampeista, joten normaalit tasaiset seinämät ovat harvassa. Pienehkö mappi tarjoaa varmasti nopeatempoista mähinää pelimuodossa kuin pelimuodossa. Värikäs ja erilainen kartta.

Lisäriase

Ensimmäinen lisäriase peliin. Peacekeeper on yhdistelmä SMG:n tulinopeutta ja AR:n kantavuutta ja tarkkuutta. Ase on kyllä erittäin hyvä, jollei jopa liiankin hyvä. Varsinkin Hardcore-asetuksilla ase tuhoaa kyllä todella vakuuttavasti pitkänkin etäisyyden päästä.

Zombiet

Die Rise sijoittuu pilvenpiirtäjän ylimpiin kerroksiin. Zombiet puskevat kohti ylhäältä ja alhaalta. Erittäin hektistä menoa.

Turned-pelimuodossa pelataan pääasiassa zombien saappaissa ja pyritään nappaamaan ainoa ihmispeluri näppeihin. Zombiena onnistunut peluri kiepsahtaakin ihmispelurin rooliin ja muut zombiet yrittävät vuorostaan päästä pyssymiehen kimppuun. Erittäin hauskaa vaihtelua tavanomaiseen zombie-mättöön.

Lopputulos

Kokonaisuudessaan erittäin asiallinen lisäripaketti. Harvemmin olen lisäreitä sen suuremmin kehunut, mutta ainakin tämän osalta voi suosituksen heilauttaa paketin kylkeen. Ohessa vielä paketin virallinen traileri.