Artikkelit Year: 2016

Arvostelu: SoundBlasterX H7 -pelikuulokkeet

Arvostelussa Creativen jykevät ja monipuoliset SoundBlasterX H7 -pelikuulokkeet.

Ei kommentteja 22.12.2016

Arvostelussa Destiny: Rise of Iron

Destinyn elinkaari on ollut nykymittakaavalla varsin poikkeuksellinen. Emopeli ilmestyi vuonna 2014, eikä se saavuttanut merkittävän korkeita arvioita pelikriitikoiden suunnalta. Kaksi vuotta myöhemmin ja neljän DLC-paketin verran laajentunut Destiny on varsin erilainen kuin ilmestyessään. Pelin viimeisin laajennus Rise of Iron jatkaa suojelijoiden seikkailua, mutta onnistuuko se pitämään pelaajat puolellaan vuoden odotuksen jälkeen?

Ei kommentteja 24.11.2016

Ei ole virtuaalitodellista!

Virtuaalitodellisuus on peliteknologian seuraava askel. Siinä missä pelaamisen alkuaikoina laskettiin, kuinka monta väriä tai spriteä pelikonsoli pystyi pyörittämään kerralla ruudussa, niin tulevaisuudessa tulemme aina kysymään pelikonsolivalmistajilta heidän laitteidensa VR-mahdollisuuksista.

Ei kommentteja 14.11.2016

Tunnelmia Farming Simulator 17 -lehdistötilaisuudesta

Livegamersin MavorsXXX pyörähti Valtran toimipisteellä tutustumassa Farming Simulator 17 -peliin. Hän ei ollut kokeillut sarjan aiempia pelejä, joten kyseessä oli täydellinen hyppy tuntemattomaan.

Ei kommentteja 24.10.2016

Testissä PlayStation VR

Livegamers kävi ennakkoon testaamassa PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslaseja.

Ei kommentteja 12.10.2016

Aikamme eeppisimmät pelimusiikit osa 1: Teemakappaleet

Pelimaailma on täynnä erilaisia musiikillisia taideteoksia. Vaikka lähes jokainen musiikkiraita on vaatinut taakseen työtä, vaivaa ja rahaa, on vain kourallinen niistä noussut eeppisiin ja legendaarisin mittasuhteisiin. Otan tässä yhden henkilön ─ minun ─ näkökulman ja mielipiteen pelimaailman eeppisimpiin musiikkituotoksiin. Ensimmäisessä osassa käydään läpi teemakappaleita, kun taas kakkososassa esiin nousevat soundtrack-kappaleet. VAROITUS: Saattaa aiheuttaa kylmiä väreitä ja eargasmeja.

Ei kommentteja 18.09.2016

Päätoimittajan mutina, osa 1

Olemme kasvottomia, äidin kellarissa kasvaneita, yksinäisiä poloisia, jotka yrittävät leikkiä tärkeää. Pidämme kaikki ne joka viikko saapuvat sponsorituotteet itsellämme, ja myymme tarpeettomat netin huutokaupoissa. Naureskelemme klikkituloista saatujen dollarikasojen jälkeen matkalla pankkiin, ja juomme kaljaa kalsareillamme aamuun asti, kunnes joskus jaksamme herätä.

Ei kommentteja 04.09.2016

Fiiliksiä NHL 17 -lehdistötilaisuudesta

Pääsimme maistelemaan uuden NHL 17 -lätkäpelin antimia Electronic Artsin tiloissa viime viikon keskiviikkona. Minkälaisia tuntemuksia peli näin ensimakusteluiltaan oikein herätti? Paikalla fiilistä aistimassa oli Etini.

Ei kommentteja 02.09.2016

E3- ja EA Play -ennakko: Jatko-osia ja remasterointeja

E3-messut ja EA Play -tapahtuma ovat nurkan takana, ja jännityksellä odotellaan, saadaanko jotain muutakin kuin jatko-osia ja remasterointeja.

Ei kommentteja 11.06.2016

Fallout 4: Far Harbor (DLC)

Far Harbor on Fallout 4:n kolmas ja tähän asti odotetuin lisäosa, sillä sen jälkeisestä sisällöstä ei ole varsinaisesti hiiskuttukaan. Fallout-sarja on hyvin tunnettu onnistuneista lisäosistaan, joten päätimme selvittää onko kyseessä seuraava klassikko vaiko ohiammunta.

Ei kommentteja 03.06.2016