Artikkelit Year: 2010

Esittelyssä Livegamersin käyttäjiä

Livegamersin pitkäaikaisia käyttäjiä, entisiä ylläpitäjiä ja nykyisiä aktiivikäyttäjiä esittäytyy ja kertoo mielipiteensä Livegamersin kehityksestä, suosikkipeleistään sekä muista mielenkiinnon kohteistaan.

Ei kommentteja 31.12.2010

RDR: Undead Nightmare

Arvostelussa Red Dead Redemptionin maisemat zombeilla täyttänyt Undead Nightmare -lisäri.

Ei kommentteja 17.12.2010

Halo: Reach Noble Map Pack

Katsauksessa Halo: Reachin ensimmäinen karttapaketti

Ei kommentteja 07.12.2010

Xboxin virrankulutus

Uutta ja hiljaisempaa S-mallia on odotettu jo pitkään. Suurin syy uuden Xbox 360 S -mallin julkaisulle on varmasti ollut kysyntä hiljaiselle versiolle kilpailijaansa nähden, mutta myös virrankulutuksen pienentäminen on varmasti ollut tavoitteena. Vuodesta 2010 lähtien uusien tehtaalta tulevien viihde-elektroniikkalaitteiden mallien virrankulutus saa olla valmiustilassa maksimissaan 1 W saadakseen CE-hyväksynnän. Millä tavalla eri Xbox 360 -versiot eroavat keskenään käytännön tilanteissa?

Ei kommentteja 05.12.2010

Arvostelussa Kinect

Viime kesän E3-pelimessuilla Microsoft esitteli maailmalle kokonaan uuden tavan pelata. Pelaamiseen ei tarvittu ohjainta, vaan ohjaimena toimi pelaaja itse. Livegamers sai testattavaksi Kinect-sensorin sekä läjän pelejä.

Ei kommentteja 22.11.2010

Laitearvio: SteelSeries Spectrum 5XB

Videopelaamisen mennessä kilpailulliseksi ja vakavammaksi, on se välineurheilua siinä missä urheilulajitkin. Televisio vaihtuu 20-tuumaiseen näyttöön ja päähän istutetaan pelikuulokkeet. Kuulokkeilla saa parhaimman tuntuman äänimaailmaan ja pelistä riippuen kuulee vastustajien liikkeet ja menemiset paljon paremmin. Nyt testissä on SteelSeriesin 5H-kuulokemallin XBOX 360 -versio, Spectrum 5XB.

Ei kommentteja 19.11.2010

Dragon Age II -katsaus

Livegamers tapasi Dragon Age II:n tuottajan Robyn Thebergen Digiexpoilla.

Ei kommentteja 16.11.2010

Esittelyssä: Livegamersin henkilökunta

Kenelle lähettää viestiä, kun on kysyttävää klaaniasioista? Entä kuka järjestää FPS-turnauksia? Livegamersin henkilökunta esittäytyy ja kertoo vastuualueistaan, suosikkipeleistään sekä muista mielenkiinnon kohteistaan.

Ei kommentteja 17.10.2010

Alan Wake DLC: The Writer

Tarina pimeyden ympäröimästä kirjailijasta saa päätöksensä… toistaiseksi.

Ei kommentteja 14.10.2010

Katsauksessa Dead Rising 2 -moninpelimuodot

Livegamersin aiemmin julkaisemassa Dead Rising 2 -arvostelussa todettiin zombien täyteisen yksinpelin olevan viihdyttävä, mutta pitkälti edeltäjälleen uskollinen. Moninpeli jäi arvostelussa kuitenkin vailla huomiota. Tässä artikkelissa puidaan siis vain pelin useammalle hengelle tarkoitettuja pelimuotoja.

Ei kommentteja 13.10.2010