Esittelyssä Livegamersin käyttäjiä

Kirjoittanut: Livegamers

31.12.2010

Muutama Livegamersin pitkäaikainen käyttäjä, entisiä ylläpitäjiä ja nykyisiä aktiivikäyttäjiä esittäytyy ja kertoo mielipiteensä Livegamersin kehityksestä, suosikkipeleistään sekä muista mielenkiinnon kohteistaan.
Entiset ylläpitäjät:

Dragnet

Rekisteröidyin Livegamersiin: 2.1.2004, Livessä taitaa olla seitsemäs vuosi menossa.

Mielipide Livegamersista: Vaikuttaa olevan nykyisin vakaalla pohjalla. Käyttäjän ominaisuudessa ei ole tällä hetkellä valittamista.

Kiinnostukset: Musiikki eri muodoissaan, äänitteiden keräily, tietokonegrafiikka, web design kaikkine kilkkeineen.

Vapaa-aika: Vapaaehtoistyö T10:n hyväksi vie aikaa niin paljon kuin siihen haluaa kuluttaa. Muuten sählään erinäisten tietotekniikkaprojektien parissa.

Suosikkipelit: Forza Motorsport 1/2/3, muinainen TOCA Race Driver 2, satunnaiset tiimipohjaiset ammuskelut.

Terveiset käyttäjille: Olkaa yksilöitä ja arvostakaa toisianne.

KAAPO

Rekisteröidyin Livegamersiin: 9.4.2004, ensimmäisen xboxin myötä. Kuudes vuosi livessä, hieman taantumaa peli-innostuksessa.

Mielipide Livegamersista: Livegamers on kehittynyt, kehittynyt pienin määrätietoisin harppauksin. Toivottavasti alusta on nyt hieman helpommalla pohjalla, kuin silloin alkuaikoina. Niin ylläpidon, kuin käyttäjienkin kannalta kurkaten.

Kiinnostukset: Nyt vie Harley-Davidsonit kaiken vapaa-ajan, 20 vuoden odottelun jälkeen. Toki pelailenkin aina silloin tällöin, mutta ei meinaa… ei sitten millään löytyä sopivaa peliä tahkoon.

Vapaa-aika: Kesäisin kaikki vapaa-aika menee ”mopoillessa”, talvisin kaiken näköistä ja kokoista ”säätöä”…

Suosikkipelit: ”Gravit ja Reinbovit”, tällä hetkellä ei ole suosikkipeliä

Terveiset käyttäjille: Pelatkaa omaksi ja muiden iloksi.

Pitkäaikaiset jäsenet:

Hartsa

Rekisteröidyin Livegamersiin: 19.2.2004 tällä profiililla. Ekan profiilin rekkasin joskus 2003 puolella, mutta se ”hukattiin”…? Livessä sen alusta asti, eli eka Live-paketti ostettiin Ruotsista.

Mielipide Livegamersista: Ihan ok. ”Vanhasta” LG:stä pidin jotenkin enemmän, mutta kyllä tähänkin alkaa tottumaan.

Kiinnostukset ja vapaa-aika: Elokuvat, kalastus, kotimaan matkailu, jälkikasvun kanssa touhuilu, pelit pienenevässä määrin…

Suosikkipelit: BF:BC, Ghost Recon -sarja, RS:Vegas, Forzat, GT5, F1, Tiger Woods -vuosikerrat ja Toca-sarja.

Terveiset käyttäjille: Pelatkaa vähemmän, eläkää enemmän.

Zelic

Rekisteröidyin Livegamersiin: Vuonna 2004 hyvän ystäväni Aldariksen (myöhemmin Alberto Meissonier, Hopliitti, Corindone, Jantteri ja Kala69) suosituksesta.

Mielipide Livegamersista: Livegamers ei yhteisönä ole koskaan toipunut pahasta suvantovaiheesta, joka iski joskus Syndicatedin aikoihin. Tämä on sääli, sillä graafisten ja teknisten parannusten lisäksi myös moderointilinja on viimeisen kahden vuoden aikana mennyt huomattavasti selkeämpään ja parempaan suuntaan. On siis surullista, että vanhat gubbet eivät enää kirjoittele palstoille entiseen malliin, eikä klaanialueella synny enää minkäänlaista draamaa.
Olen edelleen sitä mieltä, että huono hallinnointi tappoi ”vanhan kunnon” Livegamersin, eikä käyttäjiä aikoinaan kuunneltu tarpeeksi. Räikeimmät esimerkit tästä olivat klaanialueiden sisäisten palstojen vakoilu ja täysin järjetön päätös tappaa GRAW kakkosen klaanitoiminta 1st person -säännöllä (siihen muuten loppui minun ja kolmen muun Tirehtöörien jäsenen kilpailullinen livettäminen kuin seinään).
Minusta LG on nykyään mielenkiintoinen, hienosti pyörivä ja älykkään käyttäjäkannan omaava sivusto, jonka taakkana on surullisen upea historia. Kaikki me vanhukset tulemme aina huokailemaan ”niiden aikojen” perään.

Suosikkipelit: Rainbow Six 3, Baldur’s Gate 2

Terveiset käyttäjille: Käyttäkää aina äänioikeuttanne kun se on mahdollista! Aina!

Don Tille

Rekisteröidyin Livegamersiin: 16.12.2003. Liven ihmeelliseen maailmaan pääsin noin puoli vuotta myöhemmin.

Mielipide Livegamersista: Vanhanliiton Livegamerina ”uuden” LG:n tulo oli melkoinen shokki ja olin sitä vastaan, mutta nykyään olen ihan tyytyväinen. Toki pienillä fiksauksilla ja hionnalla tästäkin voisi saada timantin. Uskon ja toivon, että sitä myös tapahtuu tulevaisuudessa.

Käyttäjiä on tullut runsaasti lisää, mutta ylläpito ja moderaattorit ovat saaneet pidettyä lampaat kohtuu hyvin aitauksissaan.

Olen tyytyväinen LG:n kehitykseen ja kasvuun, vaikka pienellä haikeudella vielä muistelee livetyksen alkuaikoja ja niitä pieniä piirejä.

Kiinnostukset: Xbox, musiikki, korisliiga (Kauhajoen Karhu), sähkörummut.

Vapaa-aika: Kaikki yllä mainitut, sekä tietenkin täytyy yrittää panostaa myös parisuhteen ylläpitämiseen.

Suosikkipelit: RTCW, H1, Codit, Gowit, GTA:t, RDR

Terveiset käyttäjille: Ristus notta olokaa ny ihimisiki!

arsestaja

Rekisteröidyin Livegamersiin: Pari kuukautta pyörin veljen tunnuksilla, kunnes tein oman käyttiksen 24.02.2004. Livessä ollut jouluaatosta ’03 saakka.

Mielipide Livegamersista: Nykyään ihan hyvä ja toimiva sivusto.

Pari viime vuotta oli LG:llä melkoista alamäkeä ja oma aktiivisuuteni hiipui silloin melkoisesti.
Sitten saatiin asiat oikeille raiteille ja toiminta on parantunut huomattavasti.
Vielä ei tosin olla saavutettu alkuaikojen LG:n tasoa, luultavasti ei koskaan tullakkaan.

Uusi ulkoasu ei aluksi miellyttänyt silmää siinä määrin kuin vanha, mutta on tähän nyt ajan kanssa tottunut.

Hyvään suuntaan ollaan kuitenkin menossa, siitä suuret kiitokset ylläpidolle.

Suosikkipelit: Halo 2 ja CoD4

Terveiset käyttäjille: Ei kannata ottaa niitä pelejä niin tosissaan, pysyy pelaaminen mukavana.

Papa Fierce

Rekisteröidyin Livegamersiin: 04.08.2003 eli yli 7 vuotta sitten. Vaikken vielä mikään ikäloppu olekaan, on hauska katsella ja verrata nyky 14-15v ikäisten toimintaa siihen, mitä se oli 7 vuotta sitten.

Mielipide Livegamersista: Livegamers on yhtä kuin 50% koko livettämisestä. Itse pelit käydään liven puolella ja kaikki jälkipyykki, turnauskeskustelu ja muu keskustelu sitten täällä. Vaikea kuvitella livettämistä ilman LG:tä, pelaajien tupakkapaikkaa. Sivusto on toki kehittynyt suuresti siitä mitä se ensimmäiseksi oli ja onhan tämä nykyään toimiva kokonaisuus. Turnauksia järjestetään kiitettävästi, mutta turnausmäärän voisi vielä tuplata nykyisestä. Esim. tulevana vuotena ainakin 6 turnausta black opsista. 2kk välein järjestettävät mittelöt pitää mielenkiintoa yllä itse peliin ja kilpailu kasvaa entisestään. Osallistuu ken osallistuu..

Livessä pärjääminen yhä haastavampaa? Seitsemän vuoden aikana on ehtinyt pelata matsin jos toisenkin ja kasan turnauksia. Vasta viime vuosina FPS-peleissä on alkanut uudenlainen aikakausi suomalaistenkin keskuudessa. Ensimmäisten neljän vuoden aikana oli toki paljon pelaavia klaaneja/henkilöitä ja taso oli yksilötasolla hyvää. Matseja voitti helposti vain ”pelailemalla” varsinkin kun klaani omasi peruslahjakkaat pelaajat. Kuvailtu tilanne on täysin erilainen nykyään. Esim. kahdessa suosituimmassa pelisarjassa (Cod ja Halo) pelit ovat menneet niin ammattipelaamiseksi, että pelkällä pelailulla ei pitkälle pääse. Muutos on siis ollut suuri ja vielä ei varmasti olla lähelläkään sitä, minkälainen tilanne esim. tästä 7 vuoden päästä tullaan näkemään. Silloin liikkunee jo huomattavasti enemmän rahaa näissä piireissä.

Vapaa-aika: Jokunen pelitunti tullut padi kädessä vietettyä tänäkin vuonna, mutta ei nykyään pysty enää millään niihin tunteihin, mitä koululapsena tuli pelejä tahkottua. Se tietenkin näkyy tuloksissakin. Vapaa-aikana, kun koululta/töiltä kerkeää, tulee lähinnä joko pelattua nettipokeria tai vietettyä aikaa punttisalilla. Ensimmäistä en suosittele, mutta toiseen kannustan. Pysyy sitten mielikin virkeänä kun tekee jotain fyysistäkin välillä.

Terveiset käyttäjille: Asettakaa rajat korkealle, olkaa parhaita. Mind game it is.

EternaL Outs

Rekisteröidyin Livegamersiin: 11.12.2003

Mielipide Livegamersista: Kai tässä sivustossa jokin kiehtoo, kun kerta melkeenpä joka päivä tulee käytyä vieläkin. Tai sitten se on juurtunut tavaksi vuosien mittaan(:
Alussa LG oli muistaakseni aika yksinkertainen sivusto, mistä löytyi kaikki sen ajan tarvittava.
Hienoa nähdä, että kehityksen mukana on se oma perusajatus säilynyt touhussa, eikä ole menty massan mukana.
Kaikenkaikkiaan, thumbs up!

Kiinnostukset ja vapaa-aika: Kaikki urheilu ollut aina lähellä sydäntä, pois lukien hiihto ja uinti haha. Muita kiinnostuksen kohteita mm. tiede, elokuvat ja hevi muziikki.
Palkintoja löytyy nopeasti laskettuna seitsemästä lajista.
Viime vuosina urheilukin on tosin vähentynyt vammojen seurauksena, minkä takia pelit ovat siirtyneet hikiliikunnasta virtuaaliseen enemmän.
Kesäisin vapaa-aika menee katukoristurnauksia varten treenatessa. Sulkapallo on ollut myös lähellä sydäntä, tosin enää melkeinpä vain valmentajan kengissä.
Ja vapaa-aikaan kuuluu myös juhliminen, yeah.

Suosikkipelit: Suosikkeja vuosien varrelta mm. Goldeneye64, Phantasy Star Online (dreamcast), Diablo2 (ainoa pc-peli mitä olen pelannut!), Final Fantasy 9/10/13, Resident Evilit (parhaimpana Code Veronica), PGR2/4, Star Ocean: The Last Hope.
Ikimuistoisimmat livetyshetket olivat ehdottomasti vanhalla boksilla PGR2 ja CS aikoihin. Se oli sitä hienoa klaanitoiminnan aikaa.
Kiitos ja moi kaikille veteraaneille ketkä muistavat, että olemme pelailleet (:
Nykyään kulutuksessa Gran Turismo 5 ja Black Ops lähinnä.
Eli PS3 käynnistyy myös boksin ohella.

Terveiset käyttäjille: Juhlikaa uuttavuotta rauhallisesti, ja pitäkää itsenne miehinä/naisina ;]
Relax, ottakaa rennosti välillä, se auttaa.
Tulee vähemmän ryppyjä kun ei stressaa jostain turhasta koko aikaa.
Uusi vuosi, uudet kujeet (:
Terveisiä kaikille!

aj77

Rekisteröidyin Livegamersiin: Elokuussa 2003

Mielipide Livegamersin kehityksestä: Maltillinen

Suosikkipelit: Ei ole konsolille suosikkipeliä. Muuten Armed Assault 2. Konsolilla nyt tulee työpäivä nollattua milloin milläkin. Red dead, Mass Effect, Battlefield, gtaIV.

juutas

Rekisteröidyin Livegamersiin: Rekisteröidyin nelisen vuotta sitten kun Neppis ja Styranki Einari kysyivät varamieheksi johonkin Gears of War -turnaukseen. Pelaamaan en turnauksessa päässyt, mutta siitä huolimatta tie nousi äkkiä pystyyn.

Mielipide Livegamersista: Muutos taitaa nykyään olla ainoa pysyvä tila sama mistä on kyse. Alkuun uusi ilme taisi vähän närästää mutta kaikkeen tottuu. Hyvääkin kehitystä on tapahtunut.

Kiinnostukset: Single Malt viskit alkavat lähestyä harrastusta. Myös ruuanlaitto ja maukkaat riistareseptit kiehtovat. Elokuvia katsellaan myös Darth Vader -kypärä päässä.

Vapaa-aika: Vapaa-aika alkaa olla vieras käsite nykyään maailman mahtavimman pikkuvauvan takia. Mutta jos sitä siunaantuu niin silloin mennään koiran kanssa jahtiin tai kavereiden kanssa kalaan. Ja pelaaminen tietenkin.

Suosikkipelit: Suosikkipelejä on pääasiassa kaikenlaiset räiskinnät. Ja Dragon Age kääpiöineen. Parhaan pelinautinnon kuitenkin tarjoaa mahtavat klaanitoverit ja se kun tiukassa klaanimatsissakin parhaat naurut irtoaa yhä omien tunaroinnista. Ja niitä tunarointeja kyllä riittää.

Terveiset käyttäjille: Kyllä.

Nykyiset aktiivijäsenet:

newis

Rekisteröidyin Livegamersiin: maaliskuussa 2008

Mielipide Livegamersista: Hapuilua…

Kiinnostukset: Autot, ihmiset

Vapaa-aika: Ihmiset, Xbox, Autot

Suosikkipelit: Kohtuullisen kaikkiruokainen. Yleisesti FPS-pelit: mm. CODit, Battlefieldit. Muista luokista: Falloutit, autopelit, NHL 11 yms.

Terveiset käyttäjille: Maailma voi olla joskus hyvinkin pieni, joten aina kannattaa yrittää miettiä kahdesti mitä sanoo ja miten ilmaisee itseään 🙂

Johnny-Oh

Rekisteröidyin Livegamersiin: 5.6.2009. Mutta mulla on myös ollut aiemmin profiili, mutta siitä on niin kauan, että en edes muista kyseisen profiilin nimeä. Olisko ollut joku ”Pesukarhu”.

Mielipide Livegamersista: Ei voi moittia, Facebookin ohella aktiivisin sivu, jolla vierailen. Kaiken kaikkiaan hyvä ja monipuolinen sivu pelaajakansalle.

Kehityksestä sen verran, että parempaan suuntaan menossa. Ulkoasullisesti mielestäni siirryttiin parempaan suuntaan ja moderaattorit tekevät mielestäni hyvää työtä.

Kiinnostukset: Niitä on jonkin verran, urheilupuolelta juokseminen on lähellä sydäntä ja päivät jolloin lenkkipolulle ei pääse on kuin kidutusta. Ja urheiluun liittyen myös lihashuolto, kuten urheiluhieronta jne. Myös lukeminen (historia, tiede ym.) iso osa kiinnostuksen kohteista. Ja pelaaminen tulee mukana, vaikka nykyään vähän vähemmän aktiivisena.

Ja pienimuotoinen kitaran rämpytys.

Vapaa-aika: No vapaa-aika sitten kuluukin lenkkeillessä, lukemassa, kaverien ja likkakaverin kanssa touhaillessa. Ja pelimaailmassa aina kun kerkiää.

Myös pienissä pätkätöissä aina kun töistä soitellaan, mutta nytten ei ole oikein ollut töitä.

Suosikkipelit: Mass Effectit, Cod4, Resident Evil 5 ja kaikenlaiset roolipelit, ja myös Nhl. Ja nytten suosikkipelieni listalle tiensä on löytänyt myös Split/Second. Vaikka peliä en vielä omista, niin demoa on tullut hakattua senkin edestä.

Ps. Katsasta Livegamersin Facebook-yhteisö.