Forza Horizon April Top Gear Cars Pack -arvostelu

Kirjoittanut: Livegamers

14.04.2013


Coloradon tiet ovat varmasti tulleet tutuiksi kaikille autopelien ystäville Forza Horizonin parissa. Kuukausittain ilmestyville autopaketeille saapui jatkoa huhtikuun Forza Horizon April Top Gear Cars Packin muodossa. Tällä kertaa autofanaatikoille tarjoillaan harvinaista herkkua tarkoin valittujen autojen muodossa. Pakettia ovat olleet kasaamassa Top Gear Magazinen toimitus ja Turn 10 -kehitystiimi, joten aivan tavanomaisesta lisäyksestä ei ole kyse. Paketista löytyy tehoa, harvinaisuuksia ja muutama erikoisuus.

Huhtikuun autopaketin sisältö:

2012 Aston Martin Vanquish

2012 Bowler EXR S

2011 Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato

2011 Ford Transit SuperSportVan

1998 Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR

2002 BMW M3-GTR (ilmainen)


Harvinaista hupia

Mercedeksen CLK GTR on harvinaisuus, joka on katukäyttöön muokattu versio legendaarisesta rata-autosta. Tehoa löytyy 600 hv. ja tunnelma siitä, että alla on jotain oikeasti tehokasta, välittyy kotisohvalle erinomaisesti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuovat myös Alfan TZ3 ja Aston Martin Vanquish, jotka tuntuvat Mersuun verrattuna enemmän perinteisiltä katuautoilta.

Erikoisempaa ajoelämystä kaipaaville löytyy Ford Transit (kyllä, se pakettiauto) SuperSportVan ja Bowler EXR S. Transit näyttää ja tuntuu jykevältä pakettiautolta, jota ei saa taittumaan yhtä sujuvasti tiukoista mutkista, mutta tuntuma on silti hivenen liian kevyt ollakseen suuri ja raskas pakettiauto. Bowler EXR S on puolestaan maailman nopeimmaksi tituleerattu maasturi, joka on suunnattu sorateiden suhareille. Tämä Range Roverin ja Bowlerin lemmentuote yltää 240km/h huippunopeuteen ja on varsin hauska menopeli ohjastaa
.
Viimeisenä kuukauden ilmainen lisäys: BMW:n rata-autoon perustuva M3-GTR, joka on ehdottomasti paketin valjuin auto. Tehoa kyllä löytyy, mutta ajotuntuma ei tarjoa samanlaista kontrastia pelin vakioautoihin kuin paketin muu sisältö

Check it out

April Top Gear Car Pack on varsin onnistunut lisä autoista kiinnostuneen hurjapään ostoslistalle. Sisällön arvo riippuu paljon henkilökohtaisesta kiinnostuksesta päästä ohjastamaan automaailman harvinaisuuksia, mutta todelliselle Forza-fanille paketista löytyy paljon nautiskeltavaa. Autopaketin sisältö on riittävän monipuolinen ollakseen vajaan viiden euron arvoinen, vaikka mitään kovin merkittäviä uudistuksia ei paketti pidä sisällään.

Hintaa paketilla on 240msp/auto tai vaihtoehtoisesti koko paketti 400msp. Season Passin omistajille paketti on ilmainen.