Gamescom 2014 -ennakkomaistelut

Kirjoittanut: Livegamers

07.08.2014

Gamescom-messut Saksan Kölnissä vaanivat jo nurkan takana. Mitä on odotettavissa? Livegamers maistelee ennen reissua.
Gamescomeilta on lupa odottaa herkullisia pelimaistiaisia ja uusia julkistuksia. Mitä tänä vuonna on luvassa? Olen onnellisessa asemassa, kun pääsen maistelemaan messutunnelmaa paikan päälle, kiitos Microsoftin ja Xboxin.

Maistiaisia lienee ainakin esimerkiksi Forza Horizon 2:sta. Ensimmäisen Horizonin parissa kului ihan kelpo määrä tunteja elämästä, eikä se hassumpaa menoa ollutkaan. Sen vuoksi onkin todella mielenkiintoista odottaa, mitä uuden sukupolven Horizon 2 tarjoaa. En ikinä ole päässyt todenteolla sisään Forzan pariin, vaikkei kyseessä huono peli ole – sitä en tarkoita. Itselleni vaan tuo arcademainen huristelu osuu paremmin.

Quantum Break

Suomalaisten seuraava taidonnäyte saa myös lisää materiaalia – Remedyn Sam Lake jo taannoin tästä juttelikin. Katsellaan, miten Quantum Break säväyttää. Myös pelin rinnalle tehtävä tv-sarja kuulostaa mielenkiintoiselta, ei hajuakaan tuleeko tästä jotain infoa.

E3-messuilla yksi mieleenpainuvimmista peliesittelyistä oli Ori and the Blind Forest. Tämä on omalla mielenkiintoisimmat pelit -listauksellani suhteellisen korkealla. Jos Gamescomilla tästä saadaan jotain lisää irti, olen jo selkeästi tyytyväisen puolella.

Rainbow Six Siege säväytti samaten E3:lla. Miten peli oikeasti toimii kavereiden kanssa tai sitten täysin satunnaisten pelikaverien kanssa. Potentiaalia pelissä on, toteutus ratkaisee hyvin paljon. Toistaiseksi ei ole ainakaan minulla tietoa, demoaako Ubisoft R6:a Saksassa. Toivotaan, meikäläinen on ainakin joutunut hypen vangiksi.

Viime aikoina viivästyksiä saaneita pelejä saatetaan myös nähdä messuilla. Tähän joukkoon kuuluvat ainakin Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition, Evolve ja sitä rataa.

Evolve

Toisten alustojen peleistä Driveclub, The Order: 1886 ja Bloodborne (Playstation 4) ovat mukana ja hetki sitten Blizzard kertoi esittelevänsä World of Warcraftin lisäosan cinematic-videon muodossa ja kertoo myös Warlords of Draenor -lisäosan julkaisupäivän.

Sitten on taas jännityksellä odottaen -tapauksia. Bioware jakoi pari viikkoa sitten kiusoittelutrailerin pelistä, joka julkistettaneen Gamescomeilla. Myös Bethesdalta on luvassa jonkun pelin nimeäminen ja esittely.

Pelien lisäksi esillä on ainakin Roccatin vermeitä, kuten myös MadCatziltä on odotettavissa laite-esittelyjä.

Tässä vain pienellä pintaraapaisulla tulevaa messutarjontaa. Paikallahan on valtavasti esittelijöitä ja kaikkien esille tulevia tuotteita ei edes vielä tiedetä. Mitä Te käyttäjät odotatte messuilta? Mikä peli on listanne ykkösenä? Mihin haluaisitte minun käyvän tutustumassa? Keneltä haluaisitte kommentteja ja mistä? Kertokaa alla, foorumilla tai vaikka yksityisviestinä. Yritän toteuttaa itseäni mahdollisuuksien rajoissa.

Matkan aikana pyrin päivittämään myös sosiaalista mediaa parhaani mukaan, joten muista seurata: Livegamersin Facebook-sivut, Livegamersin Twitter ja oma Twitter-tilini.