GoW 3: Fenix Rising -karttapaketti

Kirjoittanut: Livegamers

03.02.2012

Epic Games julkaisi jo neljännen DLC:nsä Gears of War 3:een. Fenix Rising -nimellä kulkeva karttapaketti sisältää viisi uutta moninpelikenttää: Academy, Anvil, Depths, The Slab ja Escalation, joka on varmasti monille tuttu jo ensimmäisestä Gears of Warista.
Lisäpaketti tuo Gears of Wariin Call of Duty -tyylisen prestige-toiminnon, eli saavutettuasi tason 100, voit aloittaa uuden kierroksen. Kierroksia voi nyt tehdä yhteensä neljä kappaletta: pronssi (alkuperäinen), vihreä, punainen ja kultainen. Jokainen uusi kierros avaa pelaajalle uuden aseskinin, jota ei voi muulla tavoin saada. Lisäksi ostaja saa auki neljä uutta hahmoa moninpeliin: Recruit Clayton, Thrasball Cole, Savage Kantus & Savage Marauder. Lisäksi saataville tulee saavutuksia 250 gamerscoren edestä.

Fenix Risingin saa omakseen Xbox Liven kauppapaikalta 800 Microsoft-pisteellä; Season Passin omistajat saavat lisäosan ilmaiseksi. Hinta-laatusuhde on paketissa aikalailla kohdillaan: viidestä moninpelikentästä ja muusta sälästä tuon hinnan viitsii maksaa, kun miettii, että Epic antoi edellisen viiden kentän karttapaketin pelaajille ilmaiseksi kiitospäivän kunniaksi.

Fenix Rising on melkeinpä pakko-ostos jokaiselle todelliselle GoW-pelaajalle, koska ilman sitä ei ole enää asiaa dedicated-servereille. Kaikki tietävät, että ilman edellä mainittuja servuja Gears of War voi tuntua todella tuskaiselta. Törkeä temppu Epiciltä, mutta helppo tapa saada lisää ostajia. Toisaalta Escalation ja nämä neljä uutta kenttää ovat ihan hyviä, eivätkä tunnu nopeasti tekaistuilta, joten Fenix Rising on ihan hyvä ostos kenttiä ajatellen.

Kaiken kaikkiaan Epic Games onnistui hyvin Fenix Risingin kanssa. Se toi pelaajille uusia kenttiä tahkottavaksi ja myös uusi prestige-systeemi on varmasti tervetullut monille. Hieman kuitenkin ihmetyttää se, että melkeinpä ainut Fenix Risingin kenttä mitä Livessä on päässyt pelaamaan on Anvil. Muillekin kartoille soisi mielellään mahdollisuuden.